Tack september, Hej oktober!

Hej kompisar! Denna regniga förmiddag har spenderats i soffan med sax och tejp. Nu för tiden älskar jag månadsskiftena, det innebär nya mål och massa pyssel med Drömkalendern.

Drömkalendern kan ni köpa här (Klick!)

Tidigare har jag haft sån ångest inför hösten. När sommar gått över till höst har jag seriöst haft känslan av att livet skulle vara över. Nu, såhär på äldre dar, känns det som det finns en tjusning med alla årstider. Helt plötsligt är det okej att inte göra saker hela tiden. Det är okej att sitta inne och kolla serier och filmer i soffan. Det är ju absolut inte okej (enligt samhället) att göra det på sommaren. Sommaren är härlig men den är också fylld av måsten tycker jag, stress och saker man ska ha gjort innan sommaren  är över. Eller upplever ni det så?

Så, idag har jag spenderat hela förmiddagen med att klippa och klistra från gamla tidningar in till drömkalendern där månadens uppgift var att göra en moodboard på klädstilen jag vill ha framöver. Detta är en uppgift som ska göras allt eftersom under månaden, så kul!Ett tips är att köpa gamla magasin och tidningar på loppisar. Magasin är ju svindyrt i vanliga fall och ska man ändå bara klippa och klistra ur dom kan man ju likaväl ha gamla tidningar, eller hur? Jag köpte mina på Myrorna och de kostade endast 5:- styck 🙂

Vi avslut av september reflekterar man ju alltid kring månaden som varit och hur det har gått med de mål man satt upp. September var inte min månad, jag har haft noll inspiration, känt mig väldigt trött och orkeslös och inte alls haft mycket motivation. Och så får det var, det är helt okej. Det är nog det skönaste jag har åstadkommit den senaste tiden, att inse att man varken måste eller kan vara på topp hela tiden. Förra månaden nådde jag inga av mina mål jag hade satt upp. Varför? För jag har inte orkat… Och så är det 🙂

Dock känner jag mer energi och inspiration nu så jag hoppas kommande månader blir betydligt härligare än den som varit 🙂

 

PUSS!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!