Något jag mer än gärna lägger pengar på när jag har möjlighet… Speciellt mornar som dessa!

Godmorgon friends! Eller ja, god lunch kanske man ändå får säga vid denna tiden på dygnet 🙂 Nu sitter jag uppkurad i soffan med datorn framför mig efter en härlig morgon på stan. Något som jag och Rasmus verkligen ser helt olika på är just det här med att käka ute.  Han ser mat som mat liksom, energi som ska in i kroppen och tycker det är rätt onödigt att lägga pengar på utemat och restaurangbesök. Jag tycker PRECIS tvärtom! Det är verkligen något jag njuter av att göra. Att gå ut och käka en frukost, en lunch eller en mysig middag är vardagslyx tycker jag. Något jag mer än gärna lägger pengar på när jag har möjlighet. Man ska ju inte sticka under stolen med att det kostar. Men ack vad värt det jag tycker att det är. Speciellt så strålande mornar som dessa.

Jag mötte upp Tessan utanför Cortado vid 9 i morse. Jag hade aldrig käkat där tidigare men har hört så mycket gott om dem. Halmstad är väl egentligen ingen superliten stad men brist på bra frukostställen är det verkligen. Jag älskar ju frukost, helt klart det bästa målet på dagen, och speciellt lite frukost med hälsosamma inslag. Chiapuddingar, juicer, bowls, goda mackor… ja ni förstår.

Jag har hittat mitt nya favorithak! Vi var ju vrålhungriga så valde naturligtvis den stora frukosten… och in kommer dem med detta. Valfri fralla, färskpressad juice, en bowl gjord på yoghurt toppad med säsongens frukter och en fantastisk granola. Till te ett perfekt mango/persika te som visades nogrant hur det skulle tillagas för bästa möjliga smak! De är även väldigt kända för sitt kaffe, de serveras tre olika smaker till frukosten som man får välja fritt mellan. Som avslutning, kom de in med den underbaraste, frasigaste våfflan On-the-house! Vi var redan proppmätta men den gick ju inte att motstå. Mums rakt ner i magen! Tack Cortado, jag kommer spendera massa frukostar hos er!!

Därefter, lite klassiska bilder i höstlandskapet. Vilken förmiddag va? 🙂 Nu ska jag jobba vidare! PUSS!

Mössa här (klick!) || Halsduk här (Klick!)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!