Hemligheten bakom mina fula men megagoda kanelbullar ;)

Ingen, och då menar jag verkligen INGEN, som är aktiv på sociala medier, kan väl ha missat att det är kanelbullens dag idag. Instgram totalöversvämmas med bullar och jag tänker… Varför inte jag också liksom? Det finns ju knappast något godare än just kanelbullar.

Jag skapade några fantastiskt fina och några otroligt megafula idag kan jag säga. Ville testa att göra snurror och misslyckades totalt med halva degen. Men resten blev faktiskt riktigt fina 🙂

Jag dubblade satsen med fyllning i dessa bullarna för att slippa snåla och OMG så gott det blev. Det må ha svämmat över lite i ugnen men vad tusan gör det. Klassiska kanelbullar men med fyllning gånger 2, det är mitt tips för de bästa kanelbullarna. Och, ha dom inte för länge i ugnen, då tycker jag de blir torr 🙂

Enjoy kanelbullensdag babes!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Tipps som jag stulit från roy fares, gör en sockerlag och pensla bullarna precis när de kommit ut ur ugnen det gör dom glansiga och typ låser in fukten så dom blir typ inte ens torra när dom legat ute i 2 dygn???❤️

    Alexandra 2019-03-19 16:04:58
    Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!