Följarfråga: Hur gör jag min Yoga?

Godmorgon kära ni! Hoppas ni haft en riktigt härlig start på helgen! Gårkvällen spenderades i soffan, med den största godisskålen och Idol. Jag gillar egentligen inte Idol och tittar väldigt sällan på det. Men sambon ville kolla på en av deltagarna och rätt som det var var man ju fast för hela programmet 😉

Idag förbereder vi för kalas, Rasmus systerdotter Alea fyller 3 och det ska såklart firas. Har fixat den sötaste lilla presenten till henne 😉

Ni är många som fortfarande frågar om Yogan jag kör. Så roligt att ni är så intresserad av Yoga och just mina Yogapass. Jag kör ju inga pass med instruktör eller bakom Youtubepass. Jag känner mej helt enkelt inte bekväm att köra ett anordnat pass och Youtubevideos stressar mej då det går så satans snabbt. Dessutom kombinerar jag meditation/mindfulness och Yoga när jag kör med en kombo av stretch och styrka och jag älskar mina egna pass 😉 Men kanske i framtiden att jag går på några pass med instruktör, när jag känner mig redo.

Jag har gått på några pass några gånger och även tittat på Yputubevideos innan för att lära mig vissa rörelser. Sen har jag också varit inne på olika hemsidor där de beskriver Yogaövningarna i bildform. Utefter det samt utefter min dagsform och hur kroppen känns sätter jag ihop mina pass 🙂 Jag ställer ingen klocka utan kör så länge jag känner och vill 🙂 Underbart skönt är det. Det tar lite tid att komma in i det MEN när man väl gör det… jag lovar er, ni kommer älska det!

Här hittar ni flera Yogapositioner med olika svårighetsgrader, kolla på dem samt kolla på lite Youtubevideos utan att utföra övningarna, mest för att lära er, och testa sedan att sätta ihop er egna pass.

Hoppas ni förstår lite mer utförligt hur jag gör nu och att ni finner mina tips bra 😀 och naturligtvis hoppas jag att ni kommer älska Yoga lika mycket som jag gör 🙂

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hitta unika och personliga posters på www.mirjamdesign.com
    Just nu får du 20% med rabattkoden Instagram

    mirjam 2018-10-08 12:54:08 http://www.mirjamdesign.com
    Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!