Världens bästa present som alltid funkar!

Hej kompisar! Har ni haft en härlig helg? Min har varit fylld av kalas, godsaker, utemat och IKEA. Lite av varje med andra ord och precis vad en helg bör innehålla 🙂

I lördags knåpade jag ihop något som jag inte gjort på länge. Något jag älskade att ge bort lika mycket som jag älskade att få det när jag var yngre! Nämligen godiskaktusen. Med en grund på fruktnappar, zoo och svampar, en gurka som utformades till kaktus och gelehallon på tandpetare. Alltså seriöst, hur bra är inte denna presenten? Den går hem till alla i alla åldrar. Detta var till en treåring som inte uppskattar choklad, annars är Polly eller Kinapuffar grymt att lägga i botten också 🙂

Jag svishades tillbaka till 90 talet all over again och kände mig bara så jäkla lycklig över denna lilla skapelse… Jag skulle vilja ha en sån här, framför det mesta annat faktiskt 😀

Kimono här (Klick!) || Byxor här (Klick!)

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Visste du att det är mosad gris i dom? 🙁 ett litet djur… kanske en 3årig gris… finns säkert snällare presenter till ett barn,presenten i sig är ju rolig såklart.
  (OBS nu kommer någon ta illa upp men folk måste börja tänka lite…)

  sara 2018-10-08 13:57:27
  Svara
  • Svar på saras kommentar.

   I vilket menar du? Jag älskar presenten men den går ju göra på andra sätt med andra saker så jag har gärna emot tips ?

   sophiaanderberg 2018-10-08 14:19:59
   Svara
   • Svar på sophiaanderbergs kommentar.

    Hon menar i geléhallonen. Det är grisfett(tror ja att de va) i dom. Finns finare ord än att säga ”mosadgris” dock. Men jag tycker presenten är jätte fin!? Funderar på att göra en sån till min kompis 2 barn, dom skulle älska en sån ? kanske måste göra två, annars skulle dom nog bråka om den ? Haha! Jag måste också säga att jag är född 91, och jag har aldrig sett en sådan. Förstår int varför ? Så tack Fia för tipset!

    Lina 2018-10-09 04:11:04
    Svara
    • Svar på Linas kommentar.

     Åh tack för förklaringen! Ja, det kan jag också hålla med om! ?
     Åh ja det tycker jag verkligen du ska göra ? Och kanske ge en till dig själv också om du aldrig fått någon! Hade jag känt dej hade jag gett dej en ? Alla borde få eller ha fått en sån hör fin ?

     sophiaanderberg 2018-10-09 06:54:12
     Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!