Alla mina underkläder!

Ni kanske tycker dessa inläggen är så tråkiga. Jag tycker de är nödvändiga. Det är nämligen så att varje gång jag lägger upp en bild på Instagram iklädd underkläder får jag frågor vart jag köpt dem. Det spelar ingen roll hur många gånger jag länkat till dem tidigare, det når aldrig riktigt fram till alla. Och då, för att ni ska slippa undra och att jag ska slippa svara på samma saker varje gång tycker jag att det är en ypperlig idé faktiskt 🙂 Så jag tänker såhär; Jag gör sånna här inlägg några gånger då och då för att uppdatera, de hamnar under kategorin KLÄDER och då lär ni till största sannolikhet hitta det ni söker där 🙂 Bra va!? 🙂

Bh (stl M) här (Klick!) || Trosor (Stl XL) här (Klick!)

Bh (stl 80C) här (Klick!) || Trosor (stl 42) här (Klick!) || Kimono här (Klick!)

 

Bh (Stl 80C) här (Klick!)  || Trosor (Stl 38/40) här (Klick!)

Bh/Topp (Stl M) här (Klick!) || Trosor (Stl L) här (Klick!)

Body (Stl L) här (klick!)

Trosa (Stl L) här (Klick!) || Bh/Topp samma som ovan

Bh (Stl 80C) Här (Klick!) || Trosa ’(Stl 38/40) här (Klick!)

Trosor (Stl 42) här (Klick!)

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej! Bh/toppen från trendhouse, hur e dom i storlek? Jag har 80 D i bh, borde L funka för mig då? M blir väl för liten? ?
  Kram

  Rebecca 2018-10-10 13:29:46
  Svara
  • Svar på Rebeccas kommentar.

   Dete jättesvårt för mig att säga vilken storlek som passar eller inte då jag inte hsr någon riktig uppfattning om din storlek även om du nämner din BH storlek 🙁 Men jag har 80C i BH och har medium, och den är väldigt vanlig i storleken skulle jag säga ?

   sophiaanderberg 2018-10-10 15:06:03
   Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!