Härliga helg!

God förmiddag måndag! Ännu en dag med strålande höstsol och fantastiska färger utanför fönstret! Det är verkligen underbart fint denna tiden på året med alla färger på träden (och marken).

Jag har tänt ljus och har precis avverkat mailen, svarat och mailat ut nytt. Resten av dagen ska jag plocka och städa lite och baka en rykande färsk, knäckig äppelpaj till fikat i eftermiddag. Jag plockade äpplen i trädgården hos svärmor igår, så jäkla goda.

Vilken helg vi har haft! I fredags blev jag utbjuden på middag av Rasmus följt av bio. Vi satt ta mej tusan på uteservering och käkade, vad tusan är det om? Det var ljummet långt in på kvällen. Så himla härligt. På bion såg vi A star is born, min nya favoritfilm. Har ni inte sett den, gör det!! Jag grät och njöt om vartannat, helt fantastisk var den.

På lördagen blev det sovmorgon och sen gav Rasmus sig ut för att fortsätta snickra på vårt nya betongbord vi ska ha vardagsrummet. Det är färdigt nu så lovar att visa er i veckan 😉 Jag åkte och tog en långfika med mormor och morfar i solen. Underbart skönt.

På kvällen väntade grillning med svärföräldrarna. Det blev grillad lax, bakad potatis, hemmagjord dillsås, sallad, sällskapsspel, chips och godis. Ja men ni vet, det som en helg ska innehålla 🙂 Kvällen avslutades vid nio vilket var lagom, jag var helt slut och däckade i sängen vid 22. Man är fan inte 20 längre!

Igår, ännu en dag med värme, snickrade Rasmus färdigt bordet och sen åkte vi ut till skogen för att leta svamp.. som vi sen slängde för jag blev osäker på om det verkligen var trattisar, haha. Men, det var härligt med den friska luften och jag fick ju plockat en jäkla massa äpplen hos svärisarna när vi stannade till där för middag igårkväll!

En underbar helg med andra ord! Nu, dags att baka äppelpaj 🙂 Hörs imon med receptet såklart 🙂

PUSS!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!