Två hem nära vattnet

Hej kompisar! Har ni haft en fin helg? Min har gått i vilans tecken, typ iaf… Vi åkte till Värnamo i fredags eftermiddag och spenderade helgen där. Jag har sagt det förr och jag säger det igen, platsen där jag kan andas. Jag längtar till våren när jag kan köra Yoga ute på terrassen med utsikt över sjön. Jag är så galet tacksam att ha två hem nära vattnet. Ett i Halmstad vid havet och ett i Värnamo vid sjö och skog. Förstår ni liksom att det var vyn nedan jag vaknade upp till i lördags morse? Att kunna klä på sig i den mysigaste men kanske ocharmigaste kläderna och ta med Märta ner de två hundra metrarna till sjön för att beskåda detta, så inser man hur lite som faktiskt krävs för att känna känslan av tacksamhet. Helt plötsligt var allt ytligt som bortblåst, alla prylar man önskar man hade. Vad behöver man mer än detta liksom? okej man behöver ganska mycket mer men ni förstår kanske vart jag vill komma? 😉

Vad är du tacksam för idag? Har helgen kanske inneburit någon ny tacksamhet för dig?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!