Risotto och smoothiebowls!

God eftermiddag mina vänner! Hoppas allt är bra! Mindre bra här kan jag säga er. Så sinnessjukt trött idag pga alldeles för lite sömn inatt. Rasmus fick en spik närmare genom heeela foten på jobbet igår och har haft fruktansvärt ont. Det är iof inte därför jag har sovit dåligt utan det beror på att han har snarkat något fruktansvärt! Rena helvetet att sova bredvid en person som snarkar så mycket. Och jag kunde ju inte skicka ut honom på soffan heller direkt, med en och en halv fot och så 😉 kändes lite för elakt. Och jag sover inte bättre på soffan så fick bli en natt i sömnlöshet. Hoppas att kunna ta igen det inatt men dagarna blir ju verkligen helt förstörda… Igår lagade jag en fantastisk Risotto med svamp och permesan som många av er blev nyfikna på. Det är Icas recept och ni hittar det här 🙂

I vilket fall som helst. Men en sambo som varit hemma och behövt bli lite ompysslad imellanåt hade jag Allis här på besök i morse. Hon är äntligen hemma från några månaders jobb på Kreta och det var underbart att få träffa henna och prata lite med henne <3 God frukost i form av smoothiebowls blev de också 🙂  Denna smoothien innehöll mixad tropisk frukt, banan, frysta körsbär, en liten skvätt mjölk och två ägg 🙂

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!