Jag har mått piss!

Heeeej mina fina vänner och wow!! Tusen miljoner miljarder tack för alla era varma hälsningar och grattisönskningar. Jag överröstes med kärlek på Instagram och här och ni gör mig så enormt glad och varm i hjärtat! Tusen tusen tack! Vi är som sagt superglada över detta och jättetacksamma över allt som komma skall!

Äntligen kan jag vara öppen med er igen. Jag har varit öppen med begränsningar tidigare då jag inte riktigt kunnat säga hur jag mår helt fullt ut då vi valt att inte offentliggöra graviditeten förens vi gjort ett ett KUB-test och därmed ett ultraljud för att veta allt såg bra ut. Men nu vet vi, och nu kan jag äntligen vara öppen hur de senaste månaderna har varit.

Så nu tänkte jag ge er lite svar på många utav frågorna ni har ställt. Hur jag har mått? Vilken vecka jag är i? Tjaaa, lite allmänt hur jag mår nu! 😀

Jag har mått piss skulle man kunna säga, och det är nog nästan en underdrift. De första veckorna, fram till typ v.8-9 någon gång var inte roliga. Jag har aldrig någonsin i mitt liv upplevt en sån trötthet. Jag sov länge på mornarna, jag sov mitt på dagen och jag hamnade i säng tidigt på kvällarna. Och i mellan sömnen låg jag mest i soffan, helt utan ork till något. Jag måste säga att jag varit grym på att lyssna på kroppen. Även om det inneburit att jag varit en otroligt tråkig flickvän under dessa veckorna. Mjukiskläderna på när han åkte till jobbet, otvättat hår och allmänt sur och trött såg jag likadan ut när han kom hem igen. Jag har också drömt megamycket mardrömmar som resulterat i mycket ångest pga lite sömn. Och noll matlust!

Men nu, för er som undrat vilken vecka jag är i, gick jag in i vecka 14 igår och nu känns allt så mycket bättre. Livet har liksom kommit tillbaka lite grann och jag har fått tillbaka min ork <3 Matlusten är återställd och ja, allt känns så himla härligt just nu! Kläderna börjar bli trånga, tuttarna har växt så noll bh-ar förutom amningsbhar passar, magen växer! Kroppen är ju helt galet cool alltså!! <3

Och, jag lovar, denna bloggen ska inte bli fullproppad av endast gravidkänslor. Kommer fortsätta precis som vanligt men ja, av ganska självklara själ kommer graviditeten komma upp 😉 Berätta gärna hur ni önska ha det? Kanske en gravid vecka för vecka uppdatering? Så hjälp mig gärna med era önskemål!! 🙂

PUSS!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
28kommentarer
 • Jag går in i v14 imorgon. Byter också tisdagar och är 3 veckor bakom. Men jag har två barn sen innan. Det här är dock som en helt ny upplevelse eftersom jag är 40+ och det är fruktansvärt oplanerat. Men det är ett kärleksbarn och såna ska man vara rädd om.

  Ska bli spännande att dela resan med dig så här några veckor bakom. Vi får svar på KUB på onsdag, bara längtar tills att vi vet. Jag har dessutom en historia med ätstörningar och det är mycket värre nu än sist. Väger mig varje morgon ? Men det är också för att jag vet att vägen tillbaka kommer bli tuffare… och jag vill ha dom bästa förutsättningarna för att bli en mamma som orkar.

  Njut ❤️
  Det tänker jag göra!

  Linda 2018-11-19 22:27:38
  Svara
 • Stort grattis till allt fint som väntar!
  Vår lilla gosse blev 1 månad häromdagen.? Att få barn är det finaste i livet!
  Njut av graviditeten, det går fortare än du tror innan ert knyte ligger i famnen! ?

  Jenny 2018-11-01 11:20:57
  Svara
 • Åh bästa /värsta är att va gravid! Full av längtan, kärlek, förundran-vem finns där inne? Vad som händer med kroppen osv! Magisk känsla. Älskade att kika på appen , vad som händer med bebis vecka för vecka.
  Men också = att må pyton, känna sig blä och trött. Men det är så värt varenda känsla! Och stoltheten som kommer med allt! ?

  Fick min dotter för 5 mån sen! Bästa som hänt.

  Rekommenderar Nina Campioni Podd -”vattnet går”.
  Hjälpte mig massor inför graviditeten & förlossningen.

  Stort Grattis till dig och Rasmus!
  ?

  Jessica 2018-11-01 07:37:18
  Svara
 • Ååh! Jag är så glad för er skull!!! Fick barn för ett år sen och det är helt underbart! Slitsamt stundvis men fantastiskt! Det är en tacksamhet och kärlek som inte går att beskriva. Ni förstår säkert sen 😀 jag tänkte för ett tag sen om ni önskade att få barn tillsammans, sen såg jag en bild där du gjorde yoga där jag fick känslan av att magen såg liiiite gravidrund ut, så lustigt och så roligt för er!! 😀 nu börjar livet på riktigt 😉
  Sen jag fick barn har jag accepterat min kropp på ett helt annat sätt och såklart med hjälp av dig. Du inspirerar så mycket. Kvinnokroppen, alla kroppar är fantastiska. Så är det bara, stor kram!! <3

  Jonna 2018-10-31 19:36:58
  Svara
 • Har precis gått in i vecka 14 och är beräknad 3 maj. Så spännande! 🙂 grattis till er!

  Josefin 2018-10-31 18:03:36
  Svara
 • Jag är också gravid men i v 9. Har inte berättat för alla runtom än eftersom vi också väntar på kubtestet. Men det är svårt för jag mår också piss. Otroligt trött, nedstämd och illamående. Har väldigt svårt att äta och varje natt vaknar jag kl 3 med ångest och kan inte somna om.
  Knäppt hur det kan bli.
  Kram

  Jessica 2018-10-31 16:27:56
  Svara
 • Stort grattis till er❤ gravid vecka för vecka skulle vara jättekul . Jag är också gravid , går in i vecka 33 i morgon med mitt andra barn. Njut av graviditeten för de går fortare än man tror ❤❤

  Elin 2018-10-31 16:21:08
  Svara
 • Så roligt!! Är också gravid, gick in i v13 idag. Ska bli så kul att få följa din resa samtidigt som jag går igenom min. Stort grattis till er <3

  Pb 2018-10-31 15:59:49
  Svara
 • Jättegrattis till er!! Så roligt och mysigt med en liten knodd i familjen framöver? Gravid vecka för vecka skulle va jättekul att läsa, men också allt som händer med kroppen, hur det går till med allt och hur man kanske hanterar ångest och oro inför graviditeten?!❤️ Många kramar, ta hand om dig.

  Madeleine 2018-10-31 15:07:35
  Svara
 • Jag blev så glad när jag såg på instagram att du blivit gravid, så grattis grattis grattis till er! ?? jag hade älskat att läsa om graviditeten och vecka för vecka, eller andra gravid-relaterade frågor! Om du vill, eftersom ditt fokus gärna vill vara på kroppspositivitet, kan du försöka diskutera frågor kring det och hur det är att vara gravid. Tex, hur bemöter samhället en som gravid person? Jobb och träning? Att behöva gå ner de där ”gravid” kilona direkt efter att man fött sitt barn. Det finns så mycket sådant som jag inte upplevt att speciellt många tar upp när de själva är gravida! <3
  All lycka till dig!!!

  Therese 2018-10-31 14:54:31
  Svara
 • Jag är oxå preggo!!!!
  V 13!!!!

  <3

  Clara S 2018-10-31 14:40:52
  Svara
 • Alltså WOOW! Och grattis igen❤️ Jag vill gääärna höra ”gravid vecka för vecka” och hur du mår i psyket genom en graviditet. Hur kroppen förändras o hur du går tillväga med ev. Ångest inför det, eller bara tips ?

  Sara 2018-10-31 12:33:18
  Svara
  • Svar på Saras kommentar.

   Jättebra! Tack snälla söta du! Jag ska försöka blanda lite! ? Men ett gravid vecka för vecka känns smidigt!

   sophiaanderberg 2018-10-31 13:17:17
   Svara
 • Men så fantastiskt! ? Härligt att du börjar må bättre igen! Hoppas du kommer kunna njuta av resterande tid fram till bf. Kroppen ÄR fantastisk! ??

  Lina 2018-10-31 12:32:12 http://www.attvaramamma.blogg.se
  Svara
 • Kan ni inte vara med i gravid vecka för vecka?!

  Bella 2018-10-31 12:24:12
  Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!