Nytt hår och deltagandet i SVT Salongen!

Wow, vilken dag jag hade igår. var helt slut när jag satt på tåget hem. Var så himla nervös inför mitt deltagande och det faktum att allt sändes LIVE. Herregud, tänk om jag säger något dumt!? Vanligtvis i intervjuer som görs kan man ju läsa igenom materialet innan det publiceras, men inte här!

Men, jag är nöjd över mitt deltagande. Det gick ju riktigt bra och det var riktigt kul att få vara med! Men framför allt. Jag menar, kolla håret! Kortare, mörkare och rööööttt 🙂 Jag trivs nog bättre i de mörka färgerna egentligen! Och en bra bit på längden fick ju tas. Har tappat så sinnessjukt mycket hår sen jag blev gravid så topparna hängde ju som stripor. Tycker det blev hur snyggt som helst, och ja… jag ser ut som en riktigt morsa! På ett positivt sätt då!

Vill ni höra mig prata kroppspositivitet och Koalors klamydia? Klicka här så ser ni mitt deltagande i SVT Salongen igår 🙂

Toppen här (Klick!) || Byxorna här (Klick!) 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!