November, välkommen drömmånad!

Godmorgon mina fina! <3 Hoppas ni vaknat upp med en härlig fredagskänsla! Jag har precis tänt en brasa efter att ha haft frukost här med Casandra och har bestämt mig för att detta ska bli en riktig slappedag! Jag ska jobba lite men samtidigt mysa runt om ni förstår hur jag menar? Schemat är ganska tomt idag med så det är ganska passanda.

Min kropp svarar inte så bra på stress just nu så jag behöver mina sånna här dagar extra mycket just nu när det hänt specifika saker under veckan. Som deltagandet i Salongen i onsdags, det var superroligt men min kropp blir helt slut efter att ha varit nervös under en så lång period. Va nära till att svimma på tåget hem och kände närheten till panikångest och min kropp skrek efter frisk luft, allt för att spänningarna släppte och nervositeten lämnade kroppen. Efter en sån grejj är jag numera alltid helt slutkörd och naturligtvis vet jag anledningen till varför. Därför älskar jag sånna här dagar med nolla saker under dagen inbokat och känslan av att kunna ta det lugnt. Hemma. Inte behöva träffa någon eller ha några möten eller tvång till att jobba, bara va och återhämta! Det är det jag är tacksam för idag kan jag säga! <3

November är här. En så superspännande månad för mig i år kan jag säga. Jag har nämligen två efterlängtade resor inbokade. Nästa vecka möter jag och Rasmus upp Flisan och Daniel på självaste Island. Bilen är hyrd och det mest fantastiska hotell är bokat. Det ska bli så otroligt roligt att få uppleva detta land!

Hem för att packa om och tvätta upp och istället packa ner sommarkläderna för en vecka på Gran Canaria endast 3 dagar efter hemkomst från Island. Ganska lyxigt ändå va? 😉 Jag är redo för en avkopplande vecka med Rasmus familj där det bara ska lapas sol och vilas. Lär ju dröjja ett tag in på nästa år innan vi reser kan tänkas, av tydliga anledningar, så detta blir skönt. Så så skönt! <3

Lite härliga bilder från förra året på Gran Canaria vid denna tiden!! 🙂

Njut av en härlig helg!!

PUSS!! <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!