Veckans to-do och de första gravidkläderna inhandlade!

Godmorgon på er mina hjärtisar!

Hur har er helg varit? För att summera min, avkopplande! Välbehövligt. Igår när vi kom hem från Värnamo landade vi i soffan och reste oss inte därifrån på heela eftermiddagen. Vi beställde pizza och sallad och åt framför Full Hus och sen var jag himlans nöjd. Jag beställde också mina första gravidkläder 🙂 Det var verkligen en speciell känsla och ska bli skönt när dom kommer. Nu har jag ju ingen aning om hur stor jag kommer bli men jag ska verkligen försöka köpa kläder som kan användas även efter graviditeten. Jag har ju generellt rätt stor kläder och hatar ju när det sitter åt så tror inte det ska bli några problem att följa!

Samtliga gravidkläder hittar ni här (Klick!)

Denna veckan är jag superdupermega taggad på! Vi åker till Island på torsdag, ÄNTLIGEN! Ska bli extra kul då jag aldrig varit där förut och har förstått att det ska vara helt jäkla fantastiskt! Jag har ett enda mål med resan, att få se Norrsken. Det finns inga garantier för det men OMG, snälla låt mej! Skulle vara så cooolt 🙂

Så veckans to-do list enligt följande.

Måndag: Svara på mail, blogga och hämta paket. När Rasmus slutat ska vi och köpa underställ. Det är i princip det jag vet med säkerhet att jag ska ha med mig till Island ännu. Har noll byxor som jag trivs i just nu och därav noll koll på packningen. Blir till att fundera ut det 🙂

Tisdag: Typ samma som måndag. Starta dagen med Yoga, jobba hemma och sen träffa Sanna (ÄNTLIGEN) på kvällen för en fika! <3

Onsdag: Försöka vila och ta det lugnt inför helgen. Jobba bort lite, planera lite inlägg till bloggen, välja ut kläder och PACKA!! 🙂 <3

Torsdag till Söndag: ISLAND med Rasmus, Flisan och Danne!!!! YAY!

Har ni tips på grejjer man inte få missa på Island så please, bring them!!!! 🙂

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Jag var på island förra året, och det är så fint! Förälskade mig helt i rejkavik! Att bada i varma källor är ett hett (haha dåligt skämt) tips! Vi var på blue lagoon. Där finns också fina matställen och jag rekommenderar ett ställe där man åt soppa ur brödet, svarta kaffid hette det. Det finns också en korvkiosk nere i hamnen som både kardsshians och Bill Clinton varit på. Sedan tipsar jag om en busstur för att kolla på vattenfall och gejsrar och allt. Vi gjorde verkligen allt turistigt och jag bloggade om allt. Kategorin heter island 2017, kolla in den om du vill ha fler tips 🙂 desssis.blogg.se älskar att blogga när jag reser!

  Kram på dig!

  Dessi 2018-11-05 21:22:32 http://desssis.blogg.se
  Svara
  • Svar på Dessis kommentar.

   Åh tack snälla för tipset! Vi har hyrt bil och kommer kunna köra runt massor så tack för tipsen ?

   sophiaanderberg 2018-11-06 09:08:19
   Svara
 • Häftigt med Island!! Vi såg norrsken hemma här utanför Gävle igår. Rekommendera dig att ladda ner appen ”Aurora” där får du en notis när det är chans att se!! Dessutom vääääldigt häftigt att titta i den även när det inte är hos en själv. Ha en fin resa!

  Elina 2018-11-05 14:51:46
  Svara
 • Gud så härligt ned island! Ska hålla alla tummarna för att du ska få se ett norrsken! Jag är i vanliga fall inte heller någon som trivs i för tajta kläder, men under graviditeten älskade jag det. Kände mig 100% bekväm och levde typ i jeans t-shirts och linne med snygga kimonos över! Dock kunde jag inte ha mina vanliga trosor som går högt upp, ville INTE ha något mer på magen än nödvändigt. ? innan var favoriten att komma hem och ta av bh:n nu var det att komma hem ovh dra ner byxorna och dra upp tröjan så magen blev fri! ?
  Just mamabyxorna använde jag länge efteråt. De var heaven.

  Hanna 2018-11-05 12:08:21 http://hesakrell.blogg.se
  Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!