En snabbis från Island!

Hej kompisar!

Jag kikar in lite snabbt och bjuder på lite fantastiska bilder från gårdagen, alltså vår första dag på Island! Wow! Ja säger väl som alla andra, här är verkligen fantastiskt!

Jag kommer berätta betydligt mer längre fram om allt! Platser vi besökt, vad vi gjort, vart vi ätit men just nu är jag sen till middagen, då får det nöjas med lite bilder från lite av gårdagen! Jag håller med er om att det är megakalla vindar men det dör med regnet fattar jag inte. Vädret har varit perfekt! Det verkar som vi lyckats tima in de enda 2 bra dagaen av de 28 regndagarna Island bjuder på i november! Hehe ?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Så vackert land, är avis på er som får uppleva allt det där härliga 🙂
  Jag undrar vart din snygga klänning (kjol och tröja?) I gult/orange är ifrån? Så snygg!
  Kram Sigrid

  Sigrid 2018-11-12 14:48:46
  Svara
 • Hej Fia,

  Så himla fantastiska bilder. Du har länge inspirerat mig och det ger mig så mycket glädje när jag kikar in här varje dag. Jag har länge velat starta en blogg då jag älskar att fota och skriva men vet inte om jag vågar. Kan inte du skriva lite tips vad man ska tänka på när man startar en blogg? 🙂

  PS. STORT grattis till graviditeten! Hoppas allt är bra med er och bebisen i magen 🙂

  Kram!!

  Sofia Axelsson 2018-11-12 12:00:28
  Svara
 • Ser så härligt ut!

  Josefine 2018-11-12 08:46:55 https://varmepumpeshopen.no/
  Svara
 • Wow, så häftigt med Island! Ser amazing ut! Och för att inte tala om hur strålande du ser ut, kvinna ?✨

  Ester 2018-11-10 21:12:12 http://estran.blogg.se
  Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!