Modigt med stringbikini?

Hoooola från Spanien!

Ja, det blev lite intensivt med resor kan jag säga! Men, det kändes bra att få tina upp lite efter islands kalla vindar ? Och det lär inte bli så mycket resor i nästa år när bebis kommer så man får passa på!

Min stringbikini väckte mycket uppmärksamhet på instagram igår, som vanligt! Jag är så glad att den fortfrande passar, det är typ den enda modell jag trivs. Har alltid haft problem att hitta bikini och när fick hem denna är det liksom det enda jag vill ha. Tack för at du fortfarande kommer över höfter och gravidmage!

Ni va många som undrar om den så här hittar ni underdelen. Toppen är ny och finns här att köpa i ett set med underbara trosor som jag älskar ?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!