Om semesterns sista dag? – Jag spydde, kissade ner mig, och spydde. Sen kom diarrén.

 

Heeej kompisar och WOW! Jag har aldrig någonsin känt en sån lättnad över att vara hemma. För vilken hemresa från Gran Canaria det blev igår. Det startade klockan 02:00 igår natt med att jag vaknade med ont i magen och illamående. Och mycket riktigt, jag behövde spy. Paniken som uppstod redan då över att vi skulle åka hem samma dag och en matförgiftning som totalt eskalerade var fruktansvärt. Jag spydde, och spydde och spydde. Jaa, jag spydde så mycket att jag faktiskt kissade ner mig. Kroppen tog i och kämpade så mycket att ja, jag kissade på mig. På toalettgolvet. Det först jag tänkte va: Va i helvete! Försökt hindra det men kände till slut fuck it, det spelar fan ingen roll. Helvetet är liksom redan nått. Kan passa på att förnedra mig själv till max nu när det ändå kommer fortsätta och bli värre 😉  Varför jag berättar detta för er är egentligen mer ironi så läs det med lite ironi, blandat med att ni tycker synd om mej då för detta va fan det värsta någonsin . Haha usch vilken dag!!! För tjii fick jag som häromdagen berättade för er hur bra jag mår i min graviditet;) Den kommentaren fick man ju käka upp ganska snabbt med den värsta hemresan jag någonsin varit med om. Dock va jag ju ödmjuk och sa att jag är glad så länge jag får må bra under denna graviditeten men den ville ändå ge igen. Att detta heller inte hade med graviditeten att göra spelar kanske mindre roll, jag tyckte bara det var så fruktansvärt komiskt. Och maximal otur 😉

Det är så hemskt att inte kunna kontrollera sin kropp. Och stressen att veta att man ska sitta på en buss till flygplatsen utan toalett när diarrén även började komma, aeee jag kan inte ens beskriva det med ord. Som tur väl var upphörde diarrén efter några gånger men kräkningarna fortsatte på bussen och även på flygplatsen. Så fruktansvärt förnedrande.

Jag säger tack till personalen på JetTime som var så fantastiska och lät mig och Rasmus får en egen rad längst bak på planet, nära till toaletterna. Som tur väl var behövde de inte användas. Och ja, tjii fick jag ännu en gång för att jag skulle ut och käka sista kvällen, det vet jag inte om jag vågar göra om igen faktiskt 😉

Anyway, nu är jag hemma. Med en sovandes Elsa lite längre bort och en Märta som inte sliter sig från min sida. En tänd brasa, myskläderna på och ett glas blåbärsoppa nära till hands. Har inte käkat på 30 timmar för jag har inte fått behålla något. Men nu ska vi testa med lite skorpor och sånt under dagen. Mödravården är kontaktad också, men dem tror inte att det är någon fara. Jag har inte ätit något som man inte ska äta så därför borde det vara okej. Men klart man blir orolig så lika bra att ringa.

Dagen blir lugn. Om jag orkar blir det Mia Skäringer på Arenan ikväll för mig och Millan. Jag hoppas innerligt att jag orkar, men just nu känner jag mig inte megapepp om jag ska vara helt ärlig.

Tjooo flöjt i lingonskogen från en grymt tacksam tjej som får vara hemma igen! <3

Pusss på er!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!