Boohoo-haul!

Hej mima godisbitar och glad söndag på er!

Hoppas ni har en ypperlig söndag! Här skiner solen och jag har precis käkat en sen frukost i form av nybakta frallor 🙂 Recept kommer imon 🙂

Minns ni ( ja ni som följer mig på instagram då) att jag körde en haul med lite gravidkläder från boohoo som jag hade beställt för några veckor sen?  I vilket fall som helst så har jag sammanställt alla plagget jag beställde här då ni är så många som frågat efter dom ? Kläderna passar gravida som ickegravida skulle jag säga, även om mycket är handlat från deras gravidavdelning! Enjoy ? Just nu har boohoo upp till 70% rabatt på allt, så passa på om ni hittar något ni är sugna på, sista dagen på black weekend 🙂

Så mysigt mjukisset i beiget och svart! Jag bor i dessa nu! Passa gravid som icke-gravid skulle jag säga 🙂

Ni hittar dem här (Klick!) Jag har storlek 42!

En ny favorit i kimonosamlingen! Ni hittar den här (Klick!). Jag har storlek M/L!

 

Söta klänningar som är längre på framsidan för att magen ska kunna växa. Något kort baktill så bra med ett par strumbyxor under. Finns i mängder med färger! Ni hittar dem här (Klick!) Jag har storlek 40!

Strumpbyxorna är mammastrumpbyxor som är grymma, ett tips för er som letar till vintern. Ni hittar dem här (Klick!)

En underbar bikini vars topp jag hade heeela semesterresan samt en helt jävla underbar baddräkt. Får se om jag hinner använda den innan jag hunnit växa ur den, annars får den vänta tills Lillis har kommit.

Bikinin hittar ni här (Klick!) och baddräkten här (Klick!). Jag har storlek 44 i båda 🙂

En helt underbar, tight klänning. Älskar ju sånna här klänningar som visar våra fantastiska former! Gravidanpassad men passar även den som inte är gravid 🙂 Ni hittar den här (Klick!)Jag har storlek 40 i den.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!