Recept: Snabba russinfrallor

Tjenis penis bloggis! Läget idag den ljuvliga måndag!? Med mej är det fint, tackar som frågar! Sitter och försöker få fyr i den öppna spisen samtidigt som jag käkar lite mellis i form av det nämnde ovan! Det blev de godaste frallorna jag gjort, ever kan jag faktiskt säga. Och russin i brödet är ju såå såå gott!

Frallorna gjordes till gårdagens frukost men går alldeles ypperligt att frysa in och tina upp igen 😉 De smakar iaf nääästan lika gott som nybakta 😉 Så eftersom ni va många som önskade receptet så kommer det här 🙂

Snabba russinfrallor

2 1/2 dl vetemjöl

2 1/2 dl grahamsmjöl

1 msk bakpulver

1/4 msk salt

2 msk ljus sirap

2 1/2 dl vatten

2 nävar russin

Gör såhär:

Sätt ugnen på 200 grader. Lägg ut bakplåtspapper på en plåt. Blanda sedan mjöl, bakpulver och salt och tillsätt sedan resten av ingredienserna. Rör till en jämn deg och forma sedan 6-10 st runda bollar (beroende på önskad storlek på frallorna) med mjöliga händer. Placera med lite mellanrum på plåten och grädda sedan i mitten av ugnen i 12-15 grader. Håll koll då tiden i ugnen skiljer sig från ugn till ugn.

Njuuut!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!