”För mig är perfektion unikheter, det är sanningar, det är äkthet. Och jag har märkt att det är mer och mer av det jag vill följa på mina sociala kanaler idag. Jag är bokstavligt talat trött på den andra sidan av perfektion.”

Jag garvade så mycket när såg den här bilden. Dels blev jag så nöjd med resultatet. Ett seriöst ansiktsuttryck brukar vara något jag sällan lyckas med. Så ansiktet var topp, magen som gosigt vilar på låret, insidan av låret och dess bristningar, snygga underkläder…. och så hittar vi henne. Märta. Min vapendragare. Hon som aldrig lämnar min sida om dagarna oavsett hur många gånger jag lyfter undan henne. Hon tar inte nej som ett svar den , världens bästa kollega. Jag skrattade, samtidigt som jag insåg att det är detta jag älskar. Jag älskar att förmedla det där operfekt perfekta livet till er. Självklart är jag inte mer än människa och uppskattar självklart en och annan bra bild på mig själv. Men till sanningen hör, jag tar sällan så mycket bilder längre. Jag knäpper några och sen får det liksom vara bra. Sen att Märta är med i bakgrunden på bilden är säkert något som hade fått många att inte lägga upp bilden. Den är inte tillräckligt perfekt. Men för mig är den precis det jag vill förmedla. De där små sakerna som sker i min vardag. De där klädhögarna som i stort sätt alltid finns med när jag tar bilder eller filmer från sovrummet till instastory, den där hunden eller katten som i stort sätt alltid sitter vid min sida.. Ja ni förstår. Jag tror verkligen det är något Instagram behöver. Jag tror det är något vi behöver. För det där operfekta perfekta är mänskligt, det är det som sker liksom. Och ja, det är den bilden jag vill förmedla, det jag vill att ni ska få se, hos mig. Med en kroppspositiv twist, såklart <3

När jag tog den här bilden och valde att lägga ut den fick jag inspiration till en text som jag igår delade med mig av på Instagram. En text som jag faktiskt blev väldigt stolt över. Synen på perfektion är livsfarlig idag. Speciellt via sociala medier. Vi har influencers som photoshoppar in sig själva i bilder på broar i Paris, bara för att det passa flödet. Vi har mängder med retuscherade och bokstavligt talat falska bilder som cirkulerar, det är omöjligt att veta vad som är sant eller inte. Det är hur enkelt som helst att förvränga kroppen med en app idag. Bredda lite på höfterna, dra in lite på midjan,  förstora brösten och minska låren. Lätt som en plätt och vips har vi en såkallad ”perfekt” bild av oss själva. Men det är inte vad perfektion är för mig. För mig är perfektion unikheter, det är sanningar, det är äkthet. Och jag har märkt att det är mer och mer av det jag vill följa på mina sociala kanaler idag. Jag är bokstavligt talat trött på den andra sidan av perfektion.

För något år sedan hade jag en helt annan vision om mitt liv. Jag vill verkligen vara någon i Stockholms innevärld och jag avundades alla Influencers som dagligen sprang på trendiga PR-besök och coola event. Jag kom aldrig dit innan jag ändra uppfattning helt kring det. Jag är inte den typiska influencern som springer på events. En rimlig anledning är ju naturligtvis att jag bor i Halmstad och här anordnas inget sånt. Men en annan anledning är faktiskt att jag inte längre vill. Att jag faktiskt inte känner något behov av att vara någon i Stockholms innevärld. Att chanelväskor och kaffelattes inte är min stil ändå och att de där eventen med bubbel och guldkonfetti är något jag mer än gärna klara mig utan.

Istället vill jag försöka förmedla något mer med min roll. Något viktigare liksom. För en influencer, det är jag ju faktiskt. Jag livnär mig på mina sociala kanaler, jag gör reklam för företag. Och jag älskar det. Men jag älskar att göra det på mitt sätt. Hemma i min säng eller i min soffa, med min hund Märta och min katt Elsa som kollegor. I väntan på att min sambo ska komma hem så vi kan laga husmanskost och käka det framför någon serie i soffan. Ibland slinker ju naturligtvis något så trendigt som sushi ner också. Dagarna vill jag fylla med det jag älskar, lära er att älska er själva, umgås med vänner och familj, tärna på mitt sätt, och ja, bara vara! <3 En småläning boendes i Halmstad och hennes helt vanliga, ickeglamorösa liv, det är det jag vill förmedla.

Jag vill använda min influencer roll till att inspirera er att förstå hur grymma ni är. Hur ni duger precis som ni är <3 Jag vill använda min influencer roll till att bjuda in alla att känna sig välkomna, oavsett kroppsstorlek, hudfärg och vikt. Hit är alla känslor välkomna. Visst, jag kanske är mesig som inte tar större ställningstagande i vissa frågor. Då får man tycka det! Men det är inte sån jag är. Jag sköter mitt eget och inspirera er på det sätt som jag vill och på det sätt som funkat för mig en gång. Kroppspspositivitet är för alla, inte bara för vissa kroppsformer. För mig är det mycket viktigt att berätta lite då och då, då jag själv stött på kommentarer kring att det finns regler för att få vara kroppspositiv. Så är det inte här. Här får man se ut hur man vill, känna hur man vill kring sig själv, det är något jag aldrig kommer förminska.

Lite torsdagssnack från mig idag <3 Som vanligt blir jag djup och bara pladdrar på men jag kände väl bara för att utveckla instagrams lilla text igår. Lite så tänker Fia! Puss på er<3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!