Gravid V19 – Jag har känt bebisen!!!!!!

Godmorgon mina hjärtegryn! Hoppas allt är fint med er! Tisdag igen, och som jag alltid säger, herregud vad veckorna springer iväg. Snart halvvägs in i graviditeten. Det är alltså lika långt kvar nu, typ, +/- någon vecka förhoppningsvis då 🙂 Hur galet??

Tisdag innebär ny vecka men också ert favoritinlägg här på bloggen verkar det som. Min graviditet lockar er mycket, så roligt att ni vill hänga med mig på den här resan alltså och så tacksam att ni kikar in här och läser och kommenterar! Älskar att läsa era kommentarer så tveka inte på att lämna en liten rad från just dig, vill veta vilka ni alla är 🙂

Så då, kör vi igång!! Vecka 19!!

Cravings/Dille: Noope, jag tror jag blir cravingslös under hela denna graviditeten, eller ja, man kan ju åtminstone hoppas det! 😉 Jag älskar fortfarande Pepsi max lite mer än vanligt och vad som är normalt kanske. Den första klunken av det är ju som kärlek för mun och strupe. MUMS!!!

Sömn: SÄMRE skulle jag säga!!! Jag kan inte längre ligga på magen (vilket vanligtvis är min favorit sovställning!!) och lite oavsett hur jag ligger så trycker Lillis på. Det är svårt att komma till ro och när jag väl somnat så vaknar jag och känner mej kissenödig, så nja, sömnen är väl den som är tuffast just nu och det resulterar ju i trötthet om dagarna!

Mående: För övrigt mår jag superbra! Yogan hjälper mig enormt mycket just nu och det är så skönt att köra den på morgonen. Kroppen vaknar till liv och det känns som rätt lagom träning för mig just nu. Jag tror också att det är kanonträning inför förlossningen, just med andningen och avslappning! Helt underbart!!

Kropp: Den hänger med och som förra veckan är jag så enormt tacksam för den varje varje dag! I helgen kände jag Lillis för första gången. En så märklig känsla när det liksom fladdrade till i magen. Som en fjäril eller som en fisk som sprattlar. Det känns ännu inget på utsidan men jag har börjat känna henne/honom i stort sett varje kväll nu. Sååå mysigt och så jäkla coolt!!

Övrigt: Nästa vecka är det äntligen dags för ultraljud igen. Då får vi se den lille gumman/gubben igen och förhoppningsvis få bekräftat att allt ser ut som det ska!! Men jag känner inte så mycket oro längre, jag känner mig faktiskt ganska lugn just nu vilket är ofantligt skönt 🙂

PUSS!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
 • Hej fina Sofia!

  Är inte så bra på att lämna kommentarer, men det betyder inte att jag inte tar till mig det du skriver.
  Men, tog mig själv i kragen för att skriva att det verkligen är så givande och intressant att få följa dig och höra om din gravidresa! Du berör.
  Fan var starkt du är! Jag är så imponerad av hur du tar dig an all kritik. Positiv som negativ.
  Samtidigt som jag blir ledsen, chockad och besviken över att kvinnor kan skriva så elaka saker till andra kvinnor. Vi lyfter ju oss själva, genom att lyfta andra.
  Jag är själv gravid och avundas din fina gravidmage! Längtar tills att min mage också börjar synas.

  Jag har yogat innan graviditet, men har haft ett uppehåll p.g.a en tuff period av illamående. Börjar hitta tillbaka till mattan igen, vilket är fantastiskt! Spännande att få dela den med krabaten på insidan. <3

  Fortsätt med det du gör!

  Kram & Kärlek
  / S

  Sanna 2018-12-10 23:38:20
  Svara
  • Svar på Sannas kommentar.

   Vilken kommentar! Wow,,tack snälla ?❤ Jag vill att du ska veta att jag älskar kommentarer och denna gjorde min dag! Tack för att du lämnade ett avtryck av dig här med så fantastiska ord ❤

   Skönt att vara tillbaka till mattan igen! Hopps du njuter ❤❤
   Stor kram!

   sophiaanderberg 2018-12-11 08:33:29
   Svara
 • Älskar också att ligga på mage så just den biten va såå jobbig under graviditeten men mitt tips, ligg på sidan med en kudde mellan låren/knäna ? hjälpte mig, helst en loge längre kudde ☺️
  Men alltså känslan när man första gången kan lägga sig på mage ? halleluja !! ?

  Sarah 2018-12-09 10:15:15 http://safari.se
  Svara
 • Så vacker du är Fia, saknar min mage.. får nog skaffa en till – ska bara övertala Petter!! Kuddar är din bästa vän som gravid, köpte 4-6 st och bullade upp hela kroppen – uuuunderbart 😀 kram på dig och magen

  Maria 2018-12-08 19:41:23
  Svara
 • Så häftigt! Och superkul att följa!

  Josefine 2018-12-05 14:18:31 https://luckytarot.se/
  Svara
 • Så mys att följa! Har följt dig ett bra tag nu, älskar din energi och ditt hälsosamma synsätt! Och nu känns det lite extra kul att följa dig när du är gravid, då jag själv också är det i v.16. ???

  Skruttbenny 2018-12-04 18:21:18
  Svara
 • Fin bild älskling ?

  Sanna 2018-12-04 13:06:35
  Svara
 • Den känslan är både märklig men så underbra när man känner de där första, man tänker först va det verkligen honom/henne jag kände? Men så inser man ju fler gånger det händer att det faktiskt är just honom/henne man kände❤️ å sovställningen, va precis som du, magen är ju den bästa. Men man vänjer sig tro jag. Själv sover jag bara på sidorna nu och nästan jämt på vänster sida☺️ all lycka önskar jag dig, Rasmus och den lille i magen?❤️

  Louise 2018-12-04 12:48:14
  Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!