Sovrumsglimtar

God eftermiddag söndag! Hoppas ni har en fin helg <3 Min är lugn och skön varvat med middag hos vänner och en dejt på Pinchos med Tessan ikväll. Har fått lite jobb undanröjt och fixat lite här hemma nu bara 🙂

Ändrade om lite i sovrummet igår 🙂 Bytte lite tavlor och fick upp en mysig liten ljusslinga, lagom juligt 😉 Jag visar ju inte så mycket av hemmet då allt känns lite halvklart fortfarande, någon som känner igen sig att det tar år innan ett hem blir ett hem, om man någonsin blir nöjd 😉

Bäddset hittar ni här (Klick!) || Adventsljusstaken här (Klick!) || Ljusslinga här (Klick!)

Tavlorna är till ett jätteroligt samarbete som blir officiellt på tisdag på Instagram. Så glöm inte kika in där om ni är sugna på att förnya lite hemma med dessa favoriter!! 😉 Dessutom med grym rabatt!!

Njuut av en underbar söndag!! PUSS! <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!