Gravid V20 – Såg vi en pung?

Heeej kompisar! Alltså wow vilka följare jag har. Tack snälla för all kärlek på inlägget igår. Känns skönt att veta att man inte är ensam, men också att få skriva av mig till er <3 Tack för att ni är så många som läser och stöttar. Jag glömmer verkligen bort hur många vänner jag har runt om ibland! All tacksamhet till er 🙂

Idag är en bättre dag. Jag fick sova inatt vilket var otroligt skönt. Inga mardrömmar vad jag kan minnas heller, det tackar vi för. Och idag, som varje vecka, nu vecka för bebben att gå in i. Halvvägs är vi idag, eller ja, typ. Vi vet ju inte riktigt när bebben väljer att komma ut men typ halvvägs 😉 Så, då kör vi vecka 20!

Cravings/Dille: Alltså, om man inte fått några nu känns det inte som att det borde komma heller va?? Njaaa, tror inte det iaf. Känner mej som vanligt tycker jag, Pepsi Max är fortfarande min bästa polare på morgonen dock!

Sömn: Ja, som bekant, efter gårdagens inlägg vet ni ju säkert att den inte är så himlans bra. Har som sagt mycket mardrömmar och kissar fortfarande mycket på nätterna. Jag försöker dricka mycket nu, för att hålla kroppen återfuktad och jag blir oftast som törstigast på kvällen. Men ska försöka få i mig all vätska under dagen för att minska på intaget efter klockan 18 på kvällen, det kanske hjälper? Haha, drömde förresten i förra veckan att jag såg en jättestor pung på ultraljudet 😛 Det enda jag såg var liksom en pung och en liten snopp. Jag skrattade och sa till barnmorskan” Haha, ja här behöver vi ju minsann inte fråga om könet, för det ser vi ju!!” Sånna underliga drömmar man kan ha!!

Mående: För övrigt mår jag fantastiskt bra. Efter att ha börjat känna bebisen har jag känt mig lugn. Och på rutinultraljudet igår såg allting jättefint ut. Det var en livlig krabat som inte ville visa sig från sina rätta vinklar, men några bra bilder fick vi och sköterskan lyckades se allt hon behövde. Någon pung såg vi inte dock. Jag såg ingenting om jag ska vara helt ärlig. Och vi som hade bestämt att inte ta reda på könet, nu är jag så nyfiken så jag håller på att dö om jag ska vara ärlig. Men nej, vi höll fast vid vårt beslut. Barnmorskan såg. Och jag frågade nyfiket flera gånger men avslutade meningen med ”fast vi vill inte veta!!”” Men hon vet, en person vet liksom vad som vilar i magen. Men inte jag. Gaaaaaah, jag dör, meeeeeen, jag vill ha överraskningen när den lille kommer! <3 Jag har ju trott att det är en liten flicka där inne, men nu känner jag mig inte så säker längre. Just nu känner jag att jag har noll aning om vad som kan tänkas vara där…. 😉

Kropp: Magen växer, så kan vi säga! Jag känner mig pigg och som vanligt utöver det 😀

Övrigt: För övrigt så har vi satt upp spjälsängen. Mycket för att vi ska försöka vänja Elsa från att inte va den, men också för att det känns helt sjukt att det numera står en spjälsäng  i kontoret och inte mitt kontor. Har önskat mig lite täcken, kuddar och sängkläder i julklapp. Så efter jul blir det till att börja bädda lite fint 😉 Resten står still. Vi vet redan vilken barnvagn vi ska ha så den behöver bara beställas. Imon kommer Millan och sa hjälpa mig att skriva en lista på allt som behövs inför bebisens ankomst. Det är ett tag kvar men att skaffa barn är sinnessjukt dyrt. Därför vill jag ha koll på vad som behövs och kanske börja handla lite i perioder efter jul 🙂

PUSS!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer
 • Alltså vad spännande ☺️ Vi tog inte heller reda på kön och det var så jävla häftigt sen under förlossningarna när man sen fick träffa sin bebis som man väntat på. Helst plötsligt har man inte bara en bebis utan också sin DOTTER eller SON. Så fint ✨✨✨

  Sofie 2018-12-11 21:15:06
  Svara
  • Svar på Sofies kommentar.

   Ja vi känner detsamma! Det känns så stort att få det som överraskning! Och vilken motivering genom förlossningen ?❤

   sophiaanderberg 2018-12-11 21:36:28
   Svara
 • Passa på att kolla små kläder på mellandagsrean! Om du får en liten kräkbebis som jag går det åt mycket kläder! Sen har många apotek, libero, babyproffsen gratis ”babylåda”. Mycket bra grejer i dom! 😉

  Josefine 2018-12-11 16:32:54
  Svara
 • Helt sjukt va dyrt allt är… har BF i Maj och skrev en lista i söndags vad som kan tänkas behövas… men kommer troligtvis köpa begagnat oxå för att spara in lite.. men ah det blir ju NÅGRA tusen endå! *svettsdroppe* i pannan… Stort lycka till ❤❤

  Amanda 2018-12-11 16:23:48
  Svara
 • Åh jag minns att jag var så glad som slapp cravings. Tills v 36.. då fick jag cravings efter donkens strips och ketchup ??

  Moa 2018-12-11 13:45:00
  Svara
  • Svar på Moas kommentar.

   Hahaah åhhh då kanske det kan dyka upp senare då alltså?;)
   Jaja, det får vi se 😉
   Kraaam!

   sophiaanderberg 2018-12-11 14:04:36
   Svara
 • Fick ni inget bf-datum på RUL? Tänker att du inte skriver något om ni blev flyttade framåt eller bakåt eller nånting och att du skriver att ni tror det är halvtid? Såklart man inte vet exakt datum men dom brukar ju iaf ge ett datum som riktlinje 🙂

  Mari 2018-12-11 13:44:16
  Svara
  • Svar på Maris kommentar.

   Jo då, men det var detsamma som innan så det var inget som hade ändrats 😀
   När jag säger halvtid går jag efter antal veckor 😀 Sen kan det ju blir längre eller kortare men jag utgår ifrån en
   graviditet på 40 veckor och jag är i vecka 20 nu = halvtid 🙂
   Kraam!

   sophiaanderberg 2018-12-11 14:06:12
   Svara
   • Svar på sophiaanderbergs kommentar.

    Aha! Då förstår jag! 😀 skiljer bara två veckor exakt på dagen mellan oss 🙂 vecka 22 idag och är beräknad den 22:a April 😀 är vårat andra, pojke sen innan och nu får han en lillebror en månad innan han fyller fyra<3

    Mari 2018-12-11 15:25:15
    Svara
 • Vilken vagn har ni valt ut? Och varför just den? ?

  Nadja S 2018-12-11 13:08:37
  Svara
  • Svar på Nadja Ss kommentar.

   Kommer göra ett frågor och svar inlägg om just detta i veckan, är det okej om jag spara din fråga och svara på den då? 😀
   Kraaam!

   sophiaanderberg 2018-12-11 13:11:09
   Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!