Inredningsstil och årets julgran!

Oj vad julstämningen höjdes igår när julgran valdes ut och fick komma in i värmen och bli klädd. Att det är plusgrader, barmark och sol ute har man ju nästan fått vänja sig vid när man bor i södra sverige nu för tiden tycker jag? Njaa, kanske inte solen men det andra. Det gör inte så mycket längre. Självklart hade det varit idylliskt med en vit jul, men det är inget jag längre räknar med.

Jag får mycket frågor kring vår inredningsstil, möbler och vart grejjer är ifrån. Tjaaa, angående inredningsstilen så älskar jag att hämta inspo och kombinera det bohemiska och marockanska 🙂 Älskar mönster och färger och är inte så mycket för det enfärgade och enkla. I alla fall inte i mitt hem. Däremot kan jag tycka att det är drömmigt hos andra.

Dock tycker jag det är svårt att inreda. jag skulle heller inte säga att jag är speciellt duktig på det utan det blir lite av ett ihop plock av lite allt möjligt men den mesta inspirationen får jag från det bohemiska och marockanska 🙂

Varför vi har en cykel i matsalsrummet är väldigt oklart ( ni är många som  frågat vad det är för cykel). Den hängde på väggen i vårt nuvarande tv-rum innan men åkte ner när surfbrädan kom upp 🙂 Så där hamnade den och jag tycker faktiskt att den gör sig ganska cool där 🙂 Den har han iaf köpt via sin bror om  ni undrar.

Angående betongbordet så har Rasmus gjort det själv, gjutit betongskiva och sen tagit benen från ett gammalt bord och satt sitt. Jag älskar det. Åbäket väger över 200 kg. Men det var det värt 😉

Har ni fått upp julgran ännu? För mig kändes det jäkligt tidigt men då Instgaram totalt exploderat av julgranar (sååå tidigt för många) så blev jag sugen!

Mattan hittar ni här (Klick!) || Posters från Desenio || Porslin köpt på Rhodos

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Jag tycker eran stil är såå häftig! Och snygg!! Verkligen en färgglad inredning =) vi tog in julgranen i måndags och pyntade den. Jag & sambon har skapat en egen tradition. I min familj, när jag var liten, tog vi alltid in julgranen 1-2 dagar innan julafton. Väldigt sent tycker jag nu i vuxen ålder! Därför att det är såå mysigt när den är tänd och paket ligger under att jag helt enkelt vill njuta av den längre än några få dagar bara =))

  Amanda 2018-12-12 16:51:32 http://stolendance.blogg.se
  Svara
  • Svar på Amandas kommentar.

   Åh men tack snälla!
   Ja men samma här! Vi tog också alltid in granen så sent men jag håller med dej! Det höjer verkligen mysfaktorn ??

   sophiaanderberg 2018-12-12 17:30:03
   Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!