Årets bästa julklapp – Planera för din lycka!!!

Heeeej mina godbitar. Hoppas er helg har varit till belåtenhet? Min har spenderats i Värnamo, avslappnade och mysigt, precis som jag vill ha det nu när man börjar närma sig 30 😉

1 vecka kvar till jul! Hur sinnessjukt är det inte att vi egentligen lägger ner ALL denna tid på att pynta, baka, fixa och dona för en enda dag på året?? Det är ju liksom den enda högtiden vi anstränger oss såhär mycket! Men, jag är nöjd att jag äntligen uppskattar julen iår. Det är många år sen jag tyckte att det var riktigt mysigt faktiskt.

På tal om jul, är ni färdiga med årets inhandling av klappar? Jag har nog en eller två kvar som jag har noll koll på vad de ska innehålla. Men, det löser ju sig också såklart!

För någon månad sen fick jag hem den finaste presenten jag kunnat tänka mig. Sanna Sporrong har gjort det igen! De senaste böckerna jag använt som dagböcker, Tacksamhetsdagboken och Drömkalendern, har varit stora favoriter här hos mig och jag har använt dem dagligen sen jag fick hem dem. Men nu, nu har hon som sagt var gjort det igen och jag tror den kröp upp högst på listan och blev favoriten! En bok för att kunna ”planera för sin lycka!”

Jag tror ju mycket på attraktionslagen och att man kan få allt man önskar i livet bara genom att vara glad och tacksam. Jaa, i stort sätt, lite måste man ju jobba också såklart men ja, mycket tror jag hänger på ditt mående och din attityd till livet! Så denna boken passar mig perfekt.

Jag fick frågan på Instagram om jag inte kunde visa lite specifikt hur jag använder den och nu har jag använt den några veckor och kan känna att jag har lite koll på vad den ger mig i vardagen!

 

Jag använder den som en kalender/peppdagbok. Varje dag fyller jag i vad dagen ska bestå av, dels jobb men också det som övrigt ska hända och ske. Man får fylla i de tre viktigaste sakerna man har att göra/fokusera på under dagen i de tre rutorna överst och sen får resten som ska fylla ut dagen plats på linjerna under. Såhär kan en dag se ut för mig:

På kvällen har jag som rutin att fylla i hur dagen gick, vad jag gjorde bra och vad jag har lärt mig. Jag älskar ”Vad gjorde jag bra idag?”- rutan. Älskar att man tar sig tid att ge sig själv beröm och cred. Det är jag så innerligt dålig på i vanliga fall!

Boken börjar med tydliga beskrivningar och exempel på hur man kan använda den så et är omöjligt att inte förstå hur man ska göra 😀 den går att använda vid alla olika sorters tillfällen, med drömmar, med jobb, med livet, eller med allt! Och man ska inte känna något måste att skriva i den! Skriv när du vill och när du känner dig i behov av struktur och påminnelse. Kanske vill du ägna en hel dag och kroppsacceptans, DO IT!

Den perfekta julklappen enligt mig, att ge bort möjligheten att planera för sin egen lycka! Låter klyschigt, det är det så fan heller. Det är sant. Vi bestämmer vår egen lycka! <3

Boken finns att köpa här (Klick!) och jag unnar alla att göra det!!! Thank me later!! <3

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!