Gravid V21 – ”Hon” sparkar heeeela tiden!

Heeeeej kompisar! Något sen uppdatering idag, har varit i Helsingborg och jobbat lite. Spana in Instagram om ni är nyfikna 😉

Tisdag och graviduppdatering igen 🙂 Så här, här kommer minsann den!!

Cravings/Dille: Hahaah denna punkten börjar nästan bli tråkig nu. Men ja, jag kanske har ett craving på Pepsi Max då trotsallt. Ja, vi säger väl det då!! 😉

Sömn: Det har varit lugnt på mardrömsfronten denna veckan, TACK FÖR DET LIVET!! Det har också minskat lite på kisseriet under nätterna. Tror jag är på toan 1 gång per natt nu vilket är otroligt uppskattat. Fick ju ett tips om att dricka vätskeersättning innan läggdags då ersättning binder vätska. Sagt och gjort, gjorde min egen vätskeersättning och det verkade som det har funkar. Dricker en skvätt innan läggdags och har iaf kissat mindre den senaste veckan 🙂

Mående: Fantastiskt! Jag tackar livet ännu en gång för en vecka där jag fått känna mig pigg och alert. Kroppen känns som den hänger med också vilket är enormt skönt. Inga krämpor eller smärtor (ännu) och jag är jätteglad så länge det kan håla i sig! Yogan gör verkligen underverk. Det finns inget bättre än att värma upp denna stela kropp på mattan varje morgon. Underbart!

Underkläderna är ifrån Change!

Kropp: Kroppen är verkligen cool! Att det växer en liten person i mig är ju helt sinnesjutk. Att den dessutom mer eller mindre konverserar med mig med sina rörelser och sparkar är ju ännu mer galet. Idag har ”hon” sparkat heeeela dagen verkligen! Och dessutom har det börjat kännas på utsidan så nu är Rasmus extra glad som får känna sparkar och rörelser också 😀

Övrigt: Ja, nu märket ni ju kanske att jag skrev ”hon”. Hahaha jag har ju ingen aning om vad det är för något där inne. Jag har bara en stark känsla av att det är en flicka, det har jag haft sen innan jag blev gravid! Och jag är så sinnesjukt nyfiken på vad det är för något. Det spelar ingen som helst roll, pojk eller flicka, lyckan blir oändlig oavsett. MEN klart man undrar, eller hur? Samtidigt är jag glad att vi inte tog reda på det. Så mysigt att får det som en överraskning!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!