Inför 2019…

(Bild från Vietnam i mars 2018)

Alltså jösses så effektiva och flitiga ALLA bloggare har varit med sina årsresuméer och uppdateringar. En annan har velat vara ledig! Och då tänker ni kanske att ”ja men då har man ju som mest tid att uppdatera bloggen, när man är ledig?”  Njaa, från min sida är det lite tvärtom, då det är mitt heltids jobb är det skönt med lite semester därifrån också! 😉

Men va inte oroliga! Jag kommer tillbaka i nästa år med mängder av årsresuméer, gravidinlägg och kroppspositiva tips! Men, en fråga till er, vad vill NI läsa mer om här på bloggen i nästa år? Ge mig gärna önskemål då jag lagt ner mer och mer tid på bloggen och vill slänga i ännu en växel inför nästa år! Så vad vill ni läsa? ? Hjälp mej!

Nu sitter en annan med morgonrock, turban på huvudet och ska snart smörja in mage, ansikte och övrig kropp och hoppa i nyårskläderna. Ikväll blir det lugn middag med vänner för vår del. Hur firar ni? Eller slopar ni firandet och stannar i soffan? Isf får ni medhåll från min sida, det gör ni fan rätt i ??

I vilket fall som helst, ha ett underbart årsslut så hörs vi igen nästa år! Och glöm fan inte berätta vad ni vill läsa mer om, jag har koll på hur mångs ni är som är här inne och läser och ser ju hur många som kommentarer och ej ?? jag älskar när ni, mina vänner, beättar var ni vill se mer av ❤❤

Puss!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
18kommentarer
 • Jag tar gärna mer recept från din sida, du är så duktig! 🙂

  Helena 2019-01-08 14:42:21
  Svara
  • Svar på Helenas kommentar.

   Tack snälla, det ska jag absolut göra:)
   Har massa recept sen innan, bakade och gjorde massa frukost förr 🙂 Kolla kategorin Recept så hittar du massor 🙂

   sophiaanderberg 2019-01-08 14:45:52
   Svara
 • Gott Nytt År! Jag skulle vilja läsa lite mer om hur du sätter upp dina mål och jobbar med dem konkret, kan ju vara både karriärsmässigt, privat och gällande hälsan! Allt det bästa till er!!

  Klara 2019-01-01 14:16:41
  Svara
 • Jag vill se mer sen om den lilla du har inne i magen ?

  Emelie 2019-01-01 12:20:33
  Svara
 • Fortsätt som du gör! Jag gillar din blandning av bebissaker, kroppspositivism och ibland lite kläder/inredning. Perfekt kombo?

  Pb 2019-01-01 11:54:10
  Svara
 • Mer kroppspositivism, tips på billiga snygga kläder, inredning och tips/hjälp att tänka rätt och komma i rätt tankebanor för att stärka självkänslan!

  Christine 2019-01-01 01:28:06
  Svara
 • Måste bara börja med att säga att jag älskar din blogg och att den hjälper och behövs!!!
  Jag är väldigt sällan osäker i min kropp när jag är ensam och kan tycka att min kropp är skit snygg! Men så fort jag träffar killar som kan bli potentiella partners så blir jag osäker och känner mig super stor (vilket jag vet att jag inte är). Jag tycker att det är obekvämt när dem rör mig, det kan bara handla om en hand på min överarm och så vill jag dra mig undan för att jag inte har så smala överarmar!
  Jag blir även obekväm när jag sitter ned eller står i folksamlingar för det känns som att jag tar upp förmycket plats!
  Jag funderar över om jag är den enda som går runt o tänker o känner så?
  Vill tillägga att jag känner mig jätte snygg vid andra tillfällen som när jag är i mataffären!

  Elin 2018-12-31 20:23:53
  Svara
 • Hej!
  Älskar din blogg.
  Jag vill gärna se mer kroppspositivism och tips för starkare självkänsla.

  Sandra 2018-12-31 17:54:13
  Svara
 • Älskar din blogg och vad du tar upp för ämnen redan. Men är de något som är extra roligt och läsa så är de inredning, Vi har verkligen samma inredningsstil och de är så roligt och få nya tips och ideer från dig! Men sen vill jag också bara tacka för detta år!Din blogg och Instagram är mina favorit sociala medier och ger mig så mycket positiv inspiration, du är bäst! ❤❤

  Kelly 2018-12-31 14:34:19
  Svara
  • Svar på Kellys kommentar.

   Åhh vad kul att vi har samma stil! Jag ska verkligen försöka visa mer av det ❤❤ tack snälla för att jag får inspirera dej!
   Stor kram!

   sophiaanderberg 2018-12-31 14:36:06
   Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!