Årsresumé 2018 – Januari till juni

Heeej kompisar! Hoppas allt är fint med er! Några dagar in i 2019 och jag inser att jag älskar nystarter! Ett helt år av vita blad har vi framför oss, hur spännande känns inte de!? Okej, det blev jävligt poetiskt men ja, ni fattar 🙂

Jag tänkte sätta ihop en årsresumé för året som gått, det man minns. För herregud, ett år är riktigt länge!!! Vi börjar med Januari till juni och se va som har hänt… 🙂 Häng på!!

 

Januari:

Januari kom och jag flyttade in till Rasmus. Efter bara någon månad tillsammans kände vi att det kändes fett onödigt att bo på två ställen. Så jag hyrde ut min lägenhet i andrahand till en gammal kollega och flyttade in i Rasmus hus och jäklar vad jag älskar det! Det blev några resor till Ikea och Gekås för att handla lite gemensamt och samtidigt rensa ut lite av det vi haft tidigare. Vårt gemensamma liv började! <3

Frukostar, jobb och att lära känna en utav familjemedlemmarna lite bättre, nämligen Märta. Då jag jobbade deltid på teknikmagasinet här samtidigt som jag drev mitt eget företag hade jag väldigt flexibla timmar. Vi gick på krispiga promenader till stranden och lärde känna varandra. Konstigt vi är bästisar idag? Näääeee inte speciellt 🙂 Vi sitter konstant ihop, jag och min kollega 😉

Februari:

Nykära 😀 Åh så glad han gör mig! Promenader ute vid grötvik och värmande framför brasan.

Jag visade mina frukostskills i köket och gjorde en brakfrukost till Rasmus och väckte honom med <3 Nu får han frukost på sängen varje dag han är ledig, så snäll är jag. Jaa, alltså ingen frukost i denna bemärkelsen men ja, lite snabbare alternativ serveras!

Alla hjärtans dag kom och den spenderades med min Pernilla på Falkenbergs Strandbad. Jaa, det kanske låter konstigt men detta var bokat redan innan jag träffade Rasmus och vi hade försökt få till det så sjukt länge. Men ingen klagade, vi spaade, pratade, käkade underbar mat, sov i sköna sängar och njöt!!

Började förbereda inför Vietnam och beställde nya färger i favoritbikinin som jag upptäckte förra året, min och Rasmus först resa skulle nämligen ske i mars 😀

Det var kallt och vi grejjade ute i trädgården! Här börjades även vår stora årstradition, att grilla. Aldrig för tidigt med grillade korv ju!!! Jag sa också upp mig från TM. Efter att ha längtat i så många år kände jag äntligen att jag vågade nu när jag och Rasmus levde tillsammans. Enorm befrielse!!

Mars:

Mars började med ännu ett spabesök. Min och Casandras tradition. Inget slår detta spat, Asia Spa i varberg! det är helt jävla fantastiskt och det bästa spat jag varit på. Hoppas på att besöka det igen snart!!

 

Samma dag som vi drog till Vietnam va samma dag som jag officiellt var anställd på Teknikmagasinet. Den känslan, att dra iväg på vår första semester med mitt livs kärlek och samtidigt äntligen känna mig fri. Det går inte att beskriva med ord! Jag har alltid drömt om att ha ett jobb som jag kan sköta vart som helst i världen och nu hade jag äntligen det. Att dessutom får besöka Vietnam igen, jaa, mars var verkligen en helt underbar månad!!

Vietnam skämde bort oss med ett fantastiskt hotell I phan Tiet, underbart väder och grym jäkla mat! Jösses vad jag älskar Asien. Kontrasterna från Sverige, alla människor, klimatet, maten, ALLT!

Jaa, det behövs inte sägas så mycket mer! Åk till VIETNAM!

Och glöm för tusan inte bort Saigon när ni är där. Ett organiserat kaos till storstad är vad det är. Jaaa, jösses vad jag vill tillbaka. Får nog bli asien 2020 tror jag, det rycker riktigt mycket i mitt asiatiska hjärta nu!!

Det var dags att färga de solblekta håret. Denna färgen totalälskar jag. Det får nog bli den vid nästa frisörbesök igen tror jag 🙂 Här började även mitt liv som egenförtagare och kroppspositiv inspiratör på heltid! Hur härligt!?

April:

April, den officilla vårmånaden och det var ungefär detta vi levde på, det och att jag vid denna tiden började älska sushi!!! Jösses vad jag saknar att käka chark just nu. Det är något jag har suktat efter sen jag blev gravid! Några månader till sen är det de enda jag kommer käka här hemma, bara så att ni vet!

Påskfirande i Värnamo <3

Och grillkvällar med bästa vänner!! Kärlek!

Och jobb i mängder! Ner till Hässleholm för att agera modell tillsammans med min bästa fotograf Mariette! Shit vad jag saknar att fota med henne. Måste bli snart!!

Och återigen chark. Här till en alldeles fantastisk charkbricka på Bulls en vårkväll med vänner. Kan det bli bättre? Ni vet när det riktigt bubblar av vårkänslor i kroppen. Jösses som jag längtar nu!

Och ännu en fantastisk plåtning med Mariette på Västra stranden, kallt som fan va det! Resultat kommer!!

Och så bjöd jag vänner på PANGBRUNCH! Vegansk brunch för att vara mer korrekt! Frukt, veganska pannkakor, banan och valnötsbröd, och kladdkakor! Det är nog dags igen för detta snart tror jag!!! Blir riktigt sugen på att ordna med brunch när jag ser detta 🙂

Det blev Babyshower för Ingelise. Jävlar va det hände mycket i april!!

Och så kom värmen! Den riktiga värmen som visade sig skulle stanna hela sommaren. Jag jobbade med Trend House och wow, vilken underbar månad det var!!!

Maj:

Maj började med mitt alldeles egna hemmakontor, som numera inte finns kvar då det ska bli Lillis rum men åhhh. Rasmus fixade med tapeten och den är verkligen verkligen drömmig!!

 

Det blev verkligen varmt och allt fler kvällar spenderades på stranden! Wow, jag älskar verkligen Halmstad denna tiden på året. Alla träd blir gröna, blommorna börjar slå ut och värmen hänger i luften. Märta badade och älskade det och jaa, livet flöt verkligen på!

Jaaaaag blev Metro Modes nya bloggare!!! Och här blir jag kvar kan jag säga, som jag trivs!!!

Körsbärsträdet blev rosa, grillkvällarna med vänner blev allt fler och det blev Rasmus fantastiska hamburgare också kan jag säga!!

Sushi va numera vardagsmat, fy satan så gott! och strandkvällarna fortsatte. Tack livet för att du förde mig till Halmstad. Jag älskar att ha såhär nära till dessa fantastiska platser!

Flisan och Daniel överlevde en roadtrip med den skrotigaste bilen någonsin för ett besök nere hos oss. Denna helgen var verkligen guld värd för oss som ses så sällan!! <3 Looove!!

Bandana i håret va min nya grejj och det är så mycket enklare att leva ut min fulla bohemiska sida på sommaren!!! Ännu mer chark och livet att fira med en god vän! Jösses, livet är ju underbart!! Sitter nästan och lipar bakom datorn nu när jag går igenom allt fantastiskt!

Jag fann kärleken till Yogan! <3

Kvällsbadade, spelade minigolf och hängde på stranden!

Plåtades ute i Laxvik!

Och hängde med bästis i trädgården!!

I slutet av maj firade jag och Rasmus 6 månader och jag överraskade med fin middag när han kom hem. Kvällen avslutades med kvällsbad och kärlek! Tack maj! tack snälla söta !! <3

Juni:

Juni kom och bjöd på fortsatt underbart väder! Bästa vänner, grillkvällar och blommig trädgård!

Jag började använda mina kalendrar från Sporronform. De härligaste dagböckerna någonsin!

Och fixade iordning vår altan! Jag planterade gurka, tomat och fick ett citronträd av mormor och morfar i födelsedagspresent <3

Och firade min 29 årsdag tillsammans med mina kusiners student!!

Och firade midsommar med fantastiska vänner!!! Och här har liksom sommaren bara börjat!! <3

sdr

cof

Sol, bikini, stranden, vänner och god mat! Juni var verkligen amazing!!

 

 

Wow, vilket år! Så viktigt att gå tillbaka och kolla igenom sånt här. För jösses så mycket man glömmer! Vilket år 2018 var, och som jag längtar till våren/sommaren nu!

Resten av 2018 kommer imorgon 😀

Kraaaam och Puss!!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!