Årsresumé 2018 – Juli till december

cof

Glad fredag hörrni! Jag sitter fortfarande i morgonrocken och knäppte precis upp datorn, något senare idag men va så otroligt trött i morse. En stjärna i taket till Rasmus idag också som serverade frukost på sängen till en trött tjej, det är en på miljonen att han vaknar innan mig om mornarna så det var extra skönt. Efter frulle blev det träning, intervaller och yoga och efter det har jag njutit av lite fredagsspa. Så här sitter jag, nyrakad, nyskrubbad, inoljad, insmord, ansiktsmaskad, inoljad och insmord på nytt och ja, skriver till er. En nästan lite för lyxig morgon kan jag känna. Jag får passa på. Om fyra månader när Lillis tittar ut är väl lyx som detta snart ett minne blott. 😉

Till 2018s andra del av årsresumén nu då hörrni. Jag älskade att skriva årsresumén igår. Jag insåg verkligen hur fantastiskt 2018 var, hur mycket jag gjorde och hur fantastiska människor jag har haft vid min sida. Det är lätt att glömma bort det. Jag är så snabb med att fokusera på framtiden och dess mål och visioner att jag glömmer att blicka tillbaka och se mina framsteg jag gjort. Mer sånt 🙂

Så nu kör vi, Juli till december <3

Juli:

sdr

sdr

Juli kickades igång med en resa till Rhodos som Rasmus med familj gav mig i födelsedagspresent. All Inclusive och mängder med sol. Välbehövligt. Rhodos är verkligen något jag skulle kunna åka tillbaka till. Rhodos stad var fantastiskt. Men, aldrig mer på högsommaren, mitt intag av fulla Ex on the beach- deltagare fylldes för resten utav mitt liv.

cof

Värmen fortsatte hemma och jag njöt verkligen. Här var jag enormt lycklig över att kunna vara egenföretagare. Att helt kunna styra mina timmar och njuta av det härliga vädret.

Allis kom hem och det blev frukost på västra stranden. Hon älskar när jag bakar så naturligtvis bjöd jag på egenbakat, blåbärsscones. Galet gott!

Vi bodde på altanen förra sommaren. Men, har man bott i en balkonglös lägenhet i centrala Halmstad i så många år så är jag inte det minsta förvånad. Vår altan är guld verkligen och jag längtar så mycket tills det blir dags att sitta där igen <3

Och vi drog till Brottet och simmade!

Rasmus gick på semester och det firade vi naturligtvis med överraskning på favvostället. Jag gjorde en god picknick och fyllde picknickkorgen med chark, italienska smörgåsar, choklad, chips och gott att dricka. Vi tog oss till mitt favvoställe, Grötvik och käkade och tog sedan ett kvällsdopp på Vita Bandet. Jösses så tacksam jag är!!!

Utflykter, strandhäng, sushi och mannen i mitt liv!! Wow, juli var grym! Tänk så annorlunda denna sommaren kommer bli. Med en bebis i livet också <3

Augusti:

Vi åkte till huset i Värnamo med Millan, Trinter och Alea och njöt av några dagar tillsammans. Grillat och god mat, bad och jetski. Där ska jag hänga mycket i sommar!!

Jag började fixa i matsalsrummet och det betongbord som Rasmus gjutit helt själv.

Och så uppfyllde jag ett mål, att få jobba med favoriterna Indiska i samband med att dom utvecklade sina storlekar. 😀 Stolt tjej!!

Jag färgade håret och fick reda på att vi var gravida, på Rasmus alldeles egna födelsedag! I ”Yay” lådan låg strumpor och ett positivt graviditetstest som jag kunde ge bort till honom samma dag som jag hade kissat på den. Dagen innan hade jag känt på mig att det fanns en chans att jag var preggo, så jag chansade och köpte gravtest och strumpor men sa inget till Rasmus. På morgonen den 23 tassade jag upp klockan 04 på morgonen och kissade på stickan . Och OMG, det var positivt, va helvete minns jag att jag tänkte. Vad gör jag nu? Det var den mest fantastiska födelsedagspresent jag hade kunnat ge bort! <3

Och augusti avslutades med plåtning för New Body och deras katalog som kommer ut denna månaden. Hur spännande!!!!??? 😀

September:

sdr

September var lugn enligt arkivet. Jag mådde piss pga graviditeten och här gjordes inte mycket på varken blogg eller instagram. Men, det blev dop och massa frukostar!

Jag tipsade om min favoritansiktsvård!

Och använde min fantastiska Drömkalender.

 

Oktober:

Jag plockade upp yogan igen i oktober. Det hjälpte mycket mot min trötthet då jag var enormt trött i början av graviditeten och hade nästan inte ork till något annat. Då var yogan underbar att ha som träningsform och det har denna gången hållt i sig. Underbart!

Att käka lyxfrukost med Tessan och ta bilder där den lilla kulan skulle döljas. Japp, det började synas på mig sjukt tidigt i graviditeten så här va det bara att täcka för 😉

 

Hösten kom på allvar och det blev sådär härligt krispigt men fortfarande varmt i luften. Utomhusfika, svamp och äppelplockning som resulterade i en underbart god äppelpaj!

Åkte till Värnamo och fångade en fantastisk soluppgång och fortsatte yoga!

Och så fick vi se Lillis för första gången och även göra denna underbara nyhet officiell för er. Underbara oktober!

November:

November började med klippt hår och ny färg och deltagande i SVTs salongen! Nu började jag även må bättre och slippa den där enorma tröttheten som hela tiden låg över mig. Otroligt skönt.

Jag började med mina Gravid vecka för vecka inlägg…

btr

Och åkte till Island med Flisan och Daniel. Wow, vilket ställe. Jag säger bara, besök Island!!

btr

btr

Hem i två dagar för att sedan åka vidare till Gran Canaria. Underbar semester med Rasmus familj. Sol, bad och mat. Och som grädde på moset avslutade vi resan och november med en rejäl jävla matförgiftning. Jösses så dåligt jag mådde.

December:

December innebar jobb, nytt ultraljud för Lillis och en mage som växte. jag hade julkänsla för första gången på lääänge förra året, så härligt!

Vi blev med julgran…

Och åt middag med bästa vänner <3

Jag jobbade med Change, gjorde mängder med julgodis som fortfarande står kvar i kylen, firade jul och ett härligt nyår.

Jaaaa, 2018 var verkligen grymt! Kan man toppa det trors? Jaaa, det borde gå! Nu kör vi 2019!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej! Jag har sett på Instagram och på bloggen (tex i detta inlägg), två olika vida byxor/leggins som du har haft på dig och dom ser SÅ sköna ut! Visst är dom från Boohoo? Har du koll på vilka det är och kan länka dom? 🙂 Är dom byxorna några du kan tipsa om när man är gravid och magen växer på i snabb takt? Jag är gravid i v 20 nu och magen växer för fulla muggar. Kram på dig, ha de fint!

  Emelie 2019-01-09 15:56:36 https://nouw.com/emeliethuresson
  Svara
  • Svar på Emelies kommentar.

   Ja precis, har två stycken olika från boohoo 🙂 Dem ena är jöttegamla så tror inte dom finns kvar och dom andra finns nog bara kvar i vissa storlekar! 🙂 Dom kommer inte passa hela graviditeten men ett tag till tror jag! Så inga optimala gravidbyxor!
   Här hittar du dom ❤

   I Mary-Kate Olsens fotspår…

   sophiaanderberg 2019-01-10 07:23:04
   Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!