Mina topp 4 favoritsmoothies

Godmorgon gänget! Har ni haft en fin helg? Min har varit kanon? Lugn och skön 🙂

Måndag igen! Jag är ju en av dom som älskar måndagar just för att det är veckans första dag! Jag älskar ju struktur och planering och det är vad måndagar brukar vara till för för min del. För att få ihop resten av veckan som sagt 🙂

Jag vet inte hur många gånger jag delat mina favoritrecept på smoothies på Instagram nu, ändå frågar ni alltid om recept när jag lägger upp mina morgonsmoothies på storyn. Så här kommer nu ett inlägg om just det, mina topp 4 favoritsmoothies 🙂 Jag brukar antingen dricka dom rakt upp och ner i glas eller så gör jag en smoothiebowl utav dem och toppar med gottigheter. Men oavsett upplägg är receptet på smoothien det samma 🙂 Enjoy!

Mangodröm

Jag älskar ju Mango och allt som har med det att göra, därav känns det givet att börja med denna 🙂 Recepten varierar ju ibland beroende på vad jag har hemma men detta är ett standardrecept som alltid funkar!!!

1- 2 nävar frusen mango

I skalad apelsin/clementin

I banan

I skvätt mjölk

Valfritt: 1 dl havregryn och/eller 1 msk linfrön ( Jag brukar ha i det för att få smoothien matigare)

Gör såhär:

Mixa samtliga ingredienser i en mixer/blender till en slät smoothie. Häll upp i glas eller skål. Om det hälls upp i skål, toppa bowlen med exempelvis kokos, mer frukt, torkad frukt, granola med mera 🙂

Drink- your-greens – smoothie

Denna smoothien är helt fantastisk. Den blir så krämig och så otroligt god!!! Något ni måste testa om ni vill få i er grymma grönsaker till frulle eller mellis

1 skalad avokado

2 nävar fryst spenat

(Ibland har jag även i fryst broccoli, mums)

1 banan

1 skvätt valfri mjölk

Gör såhär:

Mixa samtliga ingredienser i en mixer/blender till en slät smoothie. Häll upp i glas eller skål. Om det hälls upp i skål, toppa bowlen med exempelvis kokos, mer frukt, torkad frukt, granola med mera 🙂

Blåbärsfavvo

Jag är verkligen ingen hallonmännsika har jag insett. Däremot älskar jag blåbär! Så galet gott det är och det är fantastiskt gott i smoothie!!!

1-2 nävar frysta blåbär

1 banan

1 skvätt mjölk

Valfritt: 1 dl havregryn och/eller 1 msk linfrön ( Jag brukar ha i det för att få smoothien matigare)

Gör såhär:

Mixa samtliga ingredienser i en mixer/blender till en slät smoothie. Häll upp i glas eller skål. Om det hälls upp i skål, toppa bowlen med exempelvis kokos, mer frukt, torkad frukt, granola med mera 🙂

Peanutbutter sweetie

Wow, egentligen är denna min favvo men jag har helt glömt bort den! Denna är så satans god! Ett måste och ja, jag behöver göra denna denna inom kort!!

2 bananer

5 urkärnade, färska dadlar

2 msk jordnötssmör

1 skvätt mjölk

Gör såhär:

Mixa samtliga ingredienser i en mixer/blender till en slät smoothie. Häll upp i glas eller skål. Om det hälls upp i skål, toppa bowlen med exempelvis kokos, mer frukt, torkad frukt, granola med mera 🙂

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!