Mina mål och riktlinjer för 2019

Sådär ja, äntligen inlägget många av er frågat efter och väntat på. Mina  mål inför 2019. Jag är ingen person som sätter nyårslöften. Nyårslöften förknippar jag med perioden i mitt liv då jag mådde som sämst, när samtliga nyårslöften bestod av viktnedgång, sockerfritt, bantning, mer träning… Jaaa, där löftena handlade om att förändra utseendet.

Mål däremot, det älskar jag att sätta upp. Det är ju så olika det där, blir man stressad av mål tycker jag man ska skita i att sätta upp dem. Varför stressa upp sig själv liksom. Mål ska vara realistiska och rimliga och roliga att sätta upp. Känns det inte så, skit i det och sluta eventuellt läsa detta blogginlägget här om det stressar dej 😉

Jag gillar mål! Däremot är jag sämst på att följa upp dem och ja, uppnå dem 😛 När jag läser igenom de mål jag satt upp året efter så är det oftast mycket som ändrats. Livet har liksom kommit i mellan, saker ändras och inriktningen förändras. Men i år ska jag försöka vara bättre på att följa upp 🙂 kanske man ska sätta mål per  6 månader istället? Ett år är ju trotsallt jäääkligt länge!!

I vilket fall som helst, här har ni några av mina mål och riktlinjer för 2019, både jobb och privat  🙂 Dela gärna med er av era mål om ni har några i kommentarsfältet! Alltid så roligt att läsa när ni kommenterar! 😀

Mina mål för 2019 

 • Mindre mobiltid! – Jag vill verkligen komma ifrån det onödiga skrollandet som läskigt nog sker per automatik numera så fort man inte har något att göra. Dels för min egen skull, dels för att ge Rasmus mer fokus men också för att jag INTE vill introducera mobiltelefonen som något vardaglit för Lillis!
 • Yoga & Mindfulness! – Jag vill verkligen fortsätta utveckla min Yoga och även börja fördjupa mig mer i den när Lillis väl är ute. Likaså Mindfulness, att göra det mer dagligt varje kväll innan läggdags!
 • Använd min Drömdagböcker! – Jag älskar min Planera för din lycka dagbok, Drömkalendern och tacksamhetsdagbok. Det är något jag vill fortsätta använda under hela detta året!
 • Tillsammans-tid! – Jag vill verkligen ta till vara på tiden som jag och Rasmus har kvar som bara innefattar oss två. Gå ut och käka, gå på bio, vara spontan, hotellövernattningar med mera.
 • Jobba med bloggen och få den att växa! – Jag älskar att blogga, men jag måste våga vara lite mer spontan i den! Alla inlägg måste inte vara så väl planerade och informativa! Jag vill börja fota mer av mitt vardagliga liv och dela med mig till er. Naturligtvis kommer det kroppspositiva och gravida fortfarande finnas kvar också 😀
 • Instagram!- Tillsammans med bloggen älskar jag Instagram och där vill jag fortsätta leverera som jag gör idag. 3-6 inlägg per vecka samt att vara aktiv på Instastory!
 • Utveckla min bohemiska stil!- Jag vill vara bohem året runt, det är stilen jag älskar och känner mig som tryggast, vackrast och snyggast i mina färgglada kläder. Klänningar, byxor och kimonos ska gå i all-in boho detta året!
 • Förbereda mig inför Lillis ankomst! – Jag vill förbereda och fixa så mycket som jag känner mej bekväm med att göra inför denna lilla filur som snart ska komma. Det och att samtidigt hålla fast vid mina principer. Något jag verkligen vill och ska försöka göra!

Puss och kram!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Metro Mode Club

  SE ALLT
  metro mode rekommenderar

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!