Idag är ingen bra dag. Tårarna bara rinner och kan inte riktigt sluta…

 

Hej fina ni!
Idag hade jag tänkt dela med mig av min fredagsspatradition som jag kört nu två helger i rad… Men det är inte läge för ett glatt och härligt inlägg idag! NE för idag känner jag mig allt annat än glad och härlig.
Idag är ingen bra dag. Tårarna bara rinner, jag känner mig opepp och trött.

Idag orkar jag inte vara positiv och social. Idag orkar jag inte med några motgångar what so ever. Idag vill jag bara vara i denna känslan. Låta tårarna rinna när dom behöver, helt utan anledning. Bara få ligga hela dagen i min morgonrock och vara så oinspirerande som jag bara kan bli!

Idag orkar jag inga krav, idag orkar jag inte vara positiv, idag orkar jag inte vara stark och mottaglig för alla kommentarer och uttryck, idag  orkar jag inte vara inspirerande och peppande. Idag orkar jag verkligen bara existera, idag orkar jag bara vara dagens fia, den FIA som verkat vakna på helt fel sida idag. idag orkar jag  bara ligga i sängen och soffan och göra nada! Gråta när jag behöver, skratta när jag behöver!

Jag har ställt in  lunchplanerna och Rasmus åkte precis iväg själv. Idag är en sån dag där inga kläder sitter som jag vill att dom ska sitta och håret ska vi inte ens prata om. Idag är en sån dag där jag hur enkelt som helst kan bryta ihop över just precis en sån töntig sak och så otroligt mycket annat. Känslorna på utsidan och jag känner mej helt… tom. Tom på allt.

Jäklar, va detta kanske min första riktiga hormonella utbrott. Ja, jag tror det. Och nu, efter att ha gråtit ut i en helt oförstående sambos famn, kinder och ögon svider efter alla tårar fylls jag av ett lugn. Det är okej! ❤ För vet ni vad, sånt här är få livet och imorgon är förmodligen en betydligt bättre dag!

Tack för kärlek!
Hoppas ni har en underbar söndag! Det ska inte jag ha! För denna röviga dag ska förbli rövig, vissa dagar bara är sånna!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
20kommentarer
 • Vad skönt att läsa! Jag kände precis likadant igår eftermiddag och vaknat upp nu med ångest över att jag ”var sån” igår. Jag försöker släppa det och tänka på att det kommer bli bättre idag. Tack! ?

  Tessan 2019-01-14 06:32:42
  Svara
  • Svar på Tessans kommentar.

   Ha inte ångest! Visst är det viktigt att vara positiv men det är inte ett krav man kan sätta på sig själv att man ska ha hela tiden!

   sophiaanderberg 2019-01-14 10:39:23
   Svara
 • Åh vad bra med en gråt dag, go you! Gråta måste vi, imorgon blir en bättre dag! Glöm inte att visa känslor, alla känslor, dem är såå viktiga!
  Viktigt att du delar med dig att annorlunda dagar också!
  Kram
  ❤❤❤❤❤

  Theres 2019-01-13 16:10:22
  Svara
 • ❤Kramar❤

  Anna 2019-01-13 16:09:26
  Svara
 • ❤❤❤

  Hade en sån dag i fredags.. på nåt sätt är det trösterikt att låta det komma över en och sen får det ebba ut av sig själv. Kramar!

  Sofia 2019-01-13 14:39:10
  Svara
 • Det är okej att ha en gråtande o dålig dag. För det är just en dålig dag. Inget dåligt liv❤❤❤

  Karin 2019-01-13 13:16:37
  Svara
 • Såna dagar får man också ha och du gör helt rätt som låter den ta den plats den kräver idag. Kram! ❤️

  Anna Olsson 2019-01-13 13:12:47
  Svara
 • Ibland måste man bara få ha sådana dagar och de hjälper oss att orka de andra dagarna ❤️

  Sofie 2019-01-13 13:02:48
  Svara
 • Jag har bara i v8 och hade en sån dag igår! Skräcken över att bli mamma och och förändra hela mitt liv kom över mig! Kunde inte sluta gråta! Idag känns det bättre. Hoppas du mår bättre imon ❤❤

  Viktoria 2019-01-13 12:54:07
  Svara
 • ❤️❤️❤️

  Louise 2019-01-13 12:46:53
  Svara
 • Alla känslor är ok❤️ Kramar i massor finaste Fia ❤️❤️❤️

  Maria 2019-01-13 12:44:26
  Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!