Jag tömmer mig själv på känslor och bjuder på senaste nytt!

 

Hej alla ni vackra själar! <3 Först av allt vill jag börja med att säga tack till alla er som tagit er tid att kommentera och skriva på Instagram angående mitt inlägg från igår. Det betyder otroligt mycket att ni, som ni själva ofta uttrycker det, vill ”ge tillbaka lite” till mig för det jobb jag gör de dagarna jag mår dåligt och behöver stöd. Det betyder otroligt mycket för mig. Som jag tidigare skrivit kommer sånna här dagar för mig ibland, jag brukar kalla dem för psykiska baksmällor och jag tror de grundar sig i att jag dagligen ger otroligt mycket av mig själv. I texterna jag skriver tömmer jag mig själv på känslor och det kommer verkligen från hjärtat. Jag svarar i stort sätt på alla kommenterar och DMs som skickas till mig och jag hjälper även de som mår dåligt privat som skriver till mig ( detta är något jag egentligen inte kan eller borde göra men jag brinner så otroligt mycket för att vara ett stöd för er att det är svårt att låta blir!). Därav kommer dessa dagarna i mellanåt och jag tror de är jäkligt välbehövda! Jag beklagar mig absolut inte, detta är inte jobbigt, snarare tvärtom, jag älskar det. Men jag vill bara ge förståelse, både till mig själv och till er, att det  är helt normalt för mig att dessa dagarna kommer. Dagar då jag behöver ladda energi liksom, och bara vara! Känslomänniska är man ju, så ja, sånt är ju livet <3 Så ett stort tack till er som igår stöttade mig, det behöver jag verkligen dessa dagarna och kärleken från er som hört av sig är enorm! Tack!

Idag är en bättre dag men inte 100 bra! Jag är trött och det brukar jag vara efter sånna här ”sammanbrott” men inte så trött att jag inte orkar med mitt jobb, skööönt 🙂

Kjolen är gammal men kommer härifrån (Klick!) || Tröjjan hittar ni här (Klick!)

Inatt kom snön och det får vi motverka med vårkläder 🙂

Så, vi kickar igång veckan med vad jag har haft för mig de senaste dagarna:) Jag har verkligen varit sämst på att ta bilder de senaste halvåret och har lovat mig själv att bli bättre på det för att jag helt enkelt ska kunna ge er mer av min vardag 🙂 Jag kommer naturligtvis fortsätta mina djupa inlägg om känslor, graviditet och kroppspositivitet men jag uppskattar även helt vanliga vardagsinlägg hos mina bloggare och tänker därför börja leverera lite mer sån 🙂 Är ni på?? 🙂

I lördags va vi ute och kollade på lite grejjer till Lillis. Det blev sänghimmeln ovan, rekade det sista med vagnen som snart måste beställas och ett till sköldpaddsgosedjur. Mer om allt det imorgon 🙂

Rasmus blir varje helg bortskämd med frukost på sängen. Jag älskar att ge honom det 🙂 Denna gången blev det nystekta pannkakor med grädde och sylt 🙂 MUms!

 

 

I lördags blev det även dejt på kvällen, vi hade även tänkt att gå på Bio men jag kände inte alls för det så det skippade vi. Men god mat blev det. Min aptit nu alltså, den skojja man inte bort. Skulle kunna äta allt jag ser!

Och lite produkter jag använder på min fredagsspa rutin som jag börjat med nu 🙂 Kommer skriva ett inlägg om detta enare i veckan 😀

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!