Gravid V25 – Bajsblöjjor, kanonbilder och sänghimlar!

Heeeej kompisar!

Hur mår ni!? Här är det fint, iaf idag! Har ju sen jag blev gravid väldigt lågt blodtryck och fick igår känna av det ordentligt. Obehagligt. Blev helt yr och matt och nästan lite snurrig i skallen liksom. Fick lägga mig och vila och efter det var det liksom bra igen, superkonstigt!?

24 hela veckor har gått, 110 dagar kvar. Om 10 dagar är man liksom nere på tvåsiffrigt och om 110 dagar är eventuellt bebisen här!? Det känns bara helt konstigt. Inatt slogs jag av tanken att mina nätter från och med i sommar kommer innehålla byte av bajsblöjjor. Det känns verkligen helt orealistiskt än så länge. Och jag klagar på att sover som en kratta nu! VÄNJ DEJ SOPHIA, lär inte bli mer sömn om några månader…. Fast ja, det vet man ju inte. Man kanske får en unge som sover nätterna igenom, eller så får man inte det. Hahaha jaa jag babblar. Så mycket roliga tankar i huvudet just nu. Vi kör listan istället 😉 Välkommen vecka 25!

Bilderna är tagna av fantastiska Emy Johansson <3

Cravings/Dille: Just nu vill jag bara äta allt jag ser. Känner et konstant sug men kan inte riktigt sätta fingret på vad! Inte liksom godis och sånt utan mer mat. I lördags när vi va ute och käkade njöt jag sååååå av hamburgetallriken jag beställde in men kände mig fortfarande megahungrig efter att ha tryckt hela burgaren och alla pommes! Va nära på att gå inom Donken på vägen hem för att trycka ännu ett mål men mättnaden kom efter en stund. Men huuur gott är inte pommes på en skala?? Vår unge kommer födas ut som ett litet pommes. Ett brunt pommes (som en avbildning av pommes och pepsi max!)

Sömn: Jag fortsätter sova, men det är inte bra. Kan inte minnas när jag hade en hel natts sömn utan något uppvak!?

Mående: Ja men förutom mitt lilla sammanbrott i söndags så bra. Jag har också känt mig lite halvirriterad så fort saker och ting inte går min väg men jag vet inte om det är någon skillnad i jämförelse med mitt vanliga temperament. Men jag kan tända till lätt som fan just nu, och ja, det gillar jag inte!

Kropp: Jag fortsätter känna av min rygg litegrann. Det är väl foglossning som påbörjas så smått och jag blir otroligt stel när jag sitter still för länge. Yogan är underbar här. Det känns som den liksom rensar på massa skit som sitter mellan muskler och leder och liksom smörjer upp när man fått stretcha ut svanken ordentligt. Så morgonyoga försöker jag verkligen få gjort varje dag nu. Det underlättar resten av dagen sen!

Övrigt: Vi har nog kommit på en lösning som ska hålla Elsa utanför spjälsängen nu iaf. Vi köpte en helt underbar sänghimmel i lördags som vi ska mixtra lite med. Bland annat så vi kan fästa den utmed spjälsängen längst ner samt sätta dit en dragkedja. Förövrigt gjorde sänghimlen hela rummet. Det blev så otroligt mysigt och jag vill bara krypa ner och lägga mig där själv. Vi var även och kollade upp det sista inför att beställa vår vagn och hon ska återkomma idag med besked för när vi bör beställa den för att få den färg vi vill ha 🙂 Tänk när den kommer… Kommer det hela fortfarande kännas lika overkligt då? Jaa jag tror minsann hela denna grejjen kommer kännas overklig fram till bebisen kommer för min del… 🙂

Sänghimmel hittar ni här (Klick!)

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Angående din katt å sänghimmeln.. ? hon kommer väl sitta där längst upp i kronan..
  verkligen super mysigt… ??

  Annika 2019-01-16 22:20:51
  Svara
 • Ååå vad kul med vagn! Minns den känslan .. såå mysigt! Jag gick omkring med min hemma i huset å runt trädgården å provkörde när den kom… ?? såå stolt man var! Tipsar om att köpa en stooor skötväska till vagnen! ??

  Annika 2019-01-16 22:19:33
  Svara
 • Åh du är så fin!!
  Är gravid med vårt andra barn, har EXTREMT sug efter pommes och pommeskrydda heeeeela tiden. Tror också jag har ett litet pommes i magen? sömnen var min största rädsla innan mini föddes men man får superkrafter när bebis är ute och klarar hur många nätter som helst med lite sömn!?

  Jonna 2019-01-16 18:08:06
  Svara
 • Alltså ååååååh vad fint!!! älskar allt med er sovrum!

  Linnea 2019-01-16 16:36:29
  Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!