Fredags-spa! Tips på favoritprodukter!

Heeeej mina godingar! Hur mår ni denna soliga fredag!? En annan har började dagen hos barnmorskan med alla diverse prover man tar och även lyssna på hjärtljuden. Allt såg bra fint ut 🙂 Resten av dagen har bestått av städning och nu lite jobb framför datorn, fakturering och fix inför ett samarbete som släpps här nästa vecka, där jag bland annat kommer visa upp min favorit hudvårdsprodukter just nu, dels det jag använder för bebismagen men också det och mina rutiner för ansiktsvård 😀 Kul va!?

I vilket fall som helst är ni många som frågat om min rutin som jag börjat med, nämligen min fredags-spa rutin. För några veckor sen införde jag en ny liten rutin i hela den här ta-hand-om-mig-själv- andan som jag har nu innan Lillis kommer. Har ju verkligen bestämt mig för att ge mig själv och Rasmus allt fokus tills dess. Yoga är en del av det, att sova tills jag vaknar är en, mindre mobiltid och datenights med Rasmus är andra. Och så har vi då Fredags-spa där jag varje fredagsförmiddag tänder lite doftljus i badrummet och kör en liten hemmaspa rutin. Nedan presenterar jag mina absoluta favorit duschprodukter samt återfuktning efter. Dessa produkter är endast tillägnad fredagar nu för tiden då det ger en lite lyxigare känsla, inget som jag vill göra varje dag liksom 😀

Kroppsskrubb, Rituals of Ayurveda ( min absoluta favoritserie)

Skrubbar kroppen med denna fantastiska skrubb och skrubbhandskar.

Ni hittar skrubben här (Klick!)

Duscholja, Rituals of Ayurveda

Efter det tvålar jag in kroppen med denna helt underbara olja!! Så mjukgörande och så skön!

Ni hittar duscholjan här (Klick!)

Bodycream, Rituals of Ayurveda

Efter duschen smörjer jag in heeeela kroppen i denna underbara kroppslotion. Åhh blir avslappnad bara jag skriver om det!!

Ni hittar bodycreamen här (Klick!)

Andra produkter som används flitigt i vardagen är deras handtvål (Klick!), handkräm (Klick!) och underbara handskrubb (Klick!). Super bra nu när man lätt blir torr då det är kallt ute. 🙂 Handskrubben är också grym till fötterna!!

Härliga gåvoset finns också om ni vill prova på lite olika produkter, här (Klick!)

Fler tips kommer i nästa vecka 😉

PUSS!!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!