Ni frågar, jag svara! resten av frågorna från frågestunden :D

Godmorgon måndag! Och här snöar det. Jag är absolut inte anti snö, jag är anti tidpunkten för snön att komma. Hade den kommit innan jul hade de varit hur mysigt som helst, men inte nu.? Jag vet att det bara är måndag men va tusen, jag längtar verkligen efter våren nu 😀

Igår vaknade jag upp sjuk. Jag har nästan väntat på det då jag gått runt och haft ont i halsen från och till i en månads tid nu. Så här sitter jag, precis druckit upp en kopp med varmt vatten, färska citronskivor och honung, under en filt i sängen och tänker varva jobb med vila idag! Det där med det varma vattnet ska jag göra till en ny morgonrutin tänker jag även om jag inte är sjuk. Det är vääldigt gott och det lär ju boosta på kroppen. Lite ingefära i också så är man ju heeelt hemma. 🙂

Här kommer resten av frågorna från frågestunden jag hade i förra veckan i alla fall! Hoppas ni har en underbar måndag 🙂

Fråga 21:

Är du alltid så glad som du ser ut?

Svar:

Jaa! Och har jag mina dåliga dagar så skriver jag i stort sätt alltid det eller så isolerar jag mig från sociala medier helt. Det är liksom de jag gör för att må bättre. Jag vill vara ärlig med er och dela med mig av det som är underbart men också det jag tycker är jobbigt. Men mestadels är jag glad och jag har ett väldigt stabilt mående just nu vilket känns grymt bra. Mycket kan man ju faktiskt göra med sin egna inställning 🙂


Fråga 22:

Har du fått några gravidcravings?

Svar:

Till en början hade jag bara ett sug liksom men kunde klara mig utan det jag kände sug för utan problem. NU har jag ju mina pepsi max som bara måste stå i kylen till mornarna. Det stressar mig lite att där är tomt på dem just nu så jaaa, det får man väl ändå kalla ett craving nu! 😉 Men annars har jag nog inget så 🙂


Fråga 23:

Vad har du för musiksmak?

Svar:

Åh vilken rolig fråga. Min musiksmak är otroligt blandad. Älskar Tropisk House och lyssnar gärna på det varvat med pop och rnb. Ja men typisk radiomusik skulle jag säga. Övriga favoritartister är Marie Fredriksson, Per Gessle, Tracy Chapman och Hilary Duff (Jajemän, hon hänger fortfarande med :D). Men älskar också rock som Chris Daughtry och 3 doors down. Jaaa ni hör ju, jätteblandat och jaa, många har ju inte släppt något nytt på skitlänge 😉 hahaha.

Från Summerburst x 2 2017!


Fråga 24:

Hur ser du på hårfärg? Tänker att ett led i att älska sig själv så borde man också älska sitt hår? Jag färgar själv håret men är så noggrann att säga till vår dotter att hon har fint hår och att det duger som det är. Hur ser du på det?

Svar:

Jättebra fråga! Jag färgar håret för att jag ser det som en del i min stil. Jag älskar färger och har oftast väldigt färgstark klädstil och älskar därför att mixtra med färgerna i håret. Likväl som folk fixar med ögonbrynen eller använder lösögonfransar tänker jag 🙂 Så jag färgar inte mitt hår för att jag avskyr min egna utan för att jag helt enkelt tycker det är kul och ser det som en del i min personlighet och stil 🙂Fråga 25:

Bästa restaurangtipset?

Svar:

Oj vad svår fråga, menar du i Halmstad då tänker jag? Men jaa, jag får utgå från det 🙂 Vill man ha god och prisvärd mat ska man dra till The Bulls. Underbar Pubmat helt enkelt. Men älskar man burgare specifikt så har vi både Mr Winck och Shady Burgers som servera grymma burgare och jaa, jag älskar ju burgare 🙂


Fråga 26:

Innan Rasmus, vad gjorde du för att inte känna dig ensam som singel?

Svar:

Åh vilken superbra fråga! Detta var något som var jättesvårt för mig när jag blev singel, jag visste inte vem jag var som singel, vad gör man liksom? Det slutade i att jag bokade in alla dagar och kvällar för att slippa sitta själv hemma vilket jag snabbt fick sluta med. Jag och min kurator (som jag då gick hos) bestämde då att jag skulle schemalägga en dag i veckan där jag var själv hemma och som inte fick innefatta jobb. Detta gjorde jag och ju mer jag gjorde det desto mer älskade jag att vara själv. Genom detta växte det fram en slags självständighet i mig som jag aldrig tidigare hade haft. Jag insåg hur underbart det var att vara själv. Jag kunde göra precis det jag ville, när jag ville. Jag inredde min lägenhet helt som jag ville och bestämde helt själv hur jag ville ha det. Det var en frihet och jag älskade att vara singel under den perioden jag var det. Så jaa, det är mitt bästa tips. Det hjälpte mig att inte känna mig ensam. För jag va inte ensam, jag hade hur mycket människor som helst runt mig, jag var bara själv periodvis och jag tror det är viktigt att skilja på det <3


Fråga 27:

Känslor inför förlossningen? Rädslor? Förväntningar? All lycka till <3

Svar:

Självklart har jag enormt mycket känslor kring förslossningen men jag känner mig inte rädd vilket är konstigt då jag alltid varit förlossningsrädd annars, fram tills jag blev gravid. Jag tänker mycket på förlossningen, det gör jag, men jag ser det mer med förväntan än rädsla. Jag väljer att inte lyssna på vad andra människor säger kring förlossningar och ifrånsäger mej allt prat om det och diverse förlossningesberättelser oavsett om de är positiva eller negativa. Jag går in med inställningen att jag aldrig fött barn tidigare och helt enkelt inte vet hur det känns och förlitar mig helt på personalen och att jag får det stöd och den hjälp jag kommer behöva. 🙂 Det känns skönt för mig att ha den inställningen, att istället lyssna på alla andra stressar bara upp mig. Vi kommer gå profylaxkursen då jag verkligen tror på tekniken inom andning och hur det kommer kunna hjälpa mig. Jag märker bara hur enormt mycket yogan hjälper mig här hemma. Jag vet ju inte alls hur min förlossning kommer att bli men jag utgår ifrån att det går bra och att jag vill kunna göra det mesta utav värkarbetet hemma och sen bara komma upp och föda 🙂 Men som sagt, det är bara en vision, jag vet inte alls hur det kommer att bli men jag ser ingen anledning att stressa upp mig för något som jag inte vet kommer att ske heller. 🙂


Fråga 28:

Du är så vacker! Hur kom du dit du är idag med att känna självkärlek?

Svar:

Men tack söta du! <3 Ja du, för mig rann bägaren bara över en dag och jag var så jävla trött på livet jag levde och att aldrig känna mig nöjd med mig själv. Så en morgon bestämde jag mig bara att det fick vara nog, jag ville bli frisk och sökte hjälp för detta genom en ätstörningsmottagning. Sen den dagen var jag så fast bestämd att må bra att jag inte har vänt tillbaka en enda gång. Med hjälp av diverse verktyg från min kurator samt det faktum att tiden hjälper dig så har jag kommit dit jag är idag. Det låter kankse lätt, det har det verkligen inte varit. Det har tagit långt tid. Men det är det bästa beslutet jag någonsin tagit <3


Fråga 29:

När jag mår som sämst känner jag mig värdelös, hur kan man göra för att bryta dem tankarna?

Svar:

Åhh jag vet hur svårt det är. När man väl kommer in i tankarna är det supersvårt att stanna dom. Jag fick lära mig på ätstörningsmottagningen att skriva. Så fort jag kände minsta lilla ångest komma satte jag mig ner och skrev det jag kände. Det stannade upp allt och man började snabbt fokusera på att skriva istället för att känna och sedan spinna vidare på det. Något annat man också kan göra är att köra spegelutmaningen. Har som mål att stå framför spegeln i underkläder eller naken varje morgon och säga 5 bra saker om dig själv. Skriv ner dom på flera olika papper och förvara lite överallt. Så fort du känner tvivel eller att känslorna börjar gå åt fel håll. Läs på pappret och upprepa de fina komplimangerna för dig själv .<3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Du låter så vettig och sund gällande svaret om förlossning. Jag tänker lite samma (är i v 30) och vill inte alls höra andras berättelser. Låt mig få skapa mig en egen =)

  Amanda 2019-01-21 20:39:02
  Svara
  • Svar på Amandas kommentar.

   Jaa men jag tycker det. Varför skrämma upp sig själv över något som man inte vet?? 🙂
   Kraaam!

   sophiaanderberg 2019-01-22 13:44:28
   Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!