Vad jobbar jag med!?

Heeej kompisar! Dessa två dagarna har gått i ett, jag har filmat samarbete och svarat på en massa mail. Så mycket att bloggen faktiskt inte hanns med igår!! Men så är det ibland. Älskar dessa effektiva dagar! Dessvärre har jag 2018s bokföring som fortfarande släpar efter som jag ska sätta mig med efter detta inlägget. Inte speciellt taggad på det, det är et tråkigaste med att vara egenföretagare! Bokföringen!

Ni är många som frågar mig vad jag jobbar med och om jag bara går hemma hela dagarna och jaaa, jag förstår det, jag kanske har varit lite otydlig med vad jag jobbar med så jag tänkte ta dagens inlägg till att förklara det för er 🙂 Jag är ju då en influencer. Något jag dock väldigt sällan kallar mig då jag upplever att det fått en lite negativ klang fram tills nu egentligen. Jag har nog helt enkelt följt lite fel personer som inte riktigt passat mig och därav har den benämningen inte används så mycket hos mig MEN det är det jag är. Och ja, vad gör då en influencer? Jag är ju inte riktigt den influencern som springer på events i upp i Stockholm, reser hela tiden och sitter på färgglada cafér med smoothiebowls och chanelväskan i högsta hugg. Njaaa, det är inte riktigt jag. Men jag är en ändå en influencer!

Från fotograferingen med New Body i höstas som också är en del av mitt jobb 😀

Jo jag jobbar med min Instagram och min blogg på heltid och tjänar mina pengar på samarbeten med företag. Det kan vara allt ifrån kläder till inredning och hudvård och tjänster.  Men bara sånt jag kan stå bakom, sånt jag själv använder och som jag tycker är bra 😀 Jag gör inte jättemycket samarbeten då jag är otroligt selektiv med mina samarbetspartners. Att vara trovärdig gentemot er är för mig mycket viktigare än pengar, därav vill jag inte blanda för mycket företag heller utan jobbar verkligen bara med det som jag tycker är bra. Så, tiden jag spenderar på Instagram och här på bloggen är alltså mitt jobb 🙂 Oavsett om det är betalda samarbeten som postas eller inte. 😀 Jag gör även liten modelljobb. Men framförallt är jag en förebild, något jag tar på största allvar!

Från en fotografering jag hörde hos Trend House förra året 😀

Vad tjänar jag då pengar på? Joo, jag tjänar ju då mina pengar på att marknadsföra dessa företagen. Jobb som jag haft och som ni kanske vet är ju Trend House, Cellbes, Indiska med mera och några fler ska det bli redan nu på söndag 😀 Vissa månader tjänar jag mer än andra men som sagt, jag är inte i detta för att tjäna pengar. Jag är i detta för att jag älskar att få jobba ihop med er och inspirera er till kroppskärlek, jag älskar att få göra en skillnad i samhället med mitt jobb och det är det absolut viktigaste för mig. Att få vara den förebild jag själv hade behövt när jag mådde som sämst!

Men den reklam jag gör i mina samarbeten är därav otroligt viktig för mig då det är det som gör att jag kan jobba med detta på heltid, för verkligheten är ju som sådan, man klarar sig inte utan pengar 🙂 Men jag lever hellre knapert en månad än att göra ett samarbete med någon som inte känns okej.  Utan mina samarbeten hade jag helt enkelt inte haft möjlighet att lägga så mycket tid på mina kanaler som jag gör och det är jag otroligt tacksam för.

Min bloggflytt till Metro Mode 😀 Bland det bästa som hände 2018!!!

Så ja, för mig är det ju otroligt viktigt för mig att ni uppskattar mina samarbeten också, slänger iväg en like eller en kommentar även på de sponsrade inläggen, då det är just det som gör att jag kan förse er med massa självkärlek dagligen ! <3

Jag fick också frågan om jag har något kontor eller om jag endast jobbar hemma. Jag jobbar endast hemma och älskar det. Jag älskar att jag får min egentid om dagarna och för tillfället saknar jag inte alls några kollegor. Jag har mängder med vänner som jag umgås med vid sidan av så jag får min dos där. 🙂

Hur ser en arbetsdag ut då?

Jaaa det varierar ju såklart men kan ta gårdagen som ett typiskt exempel på hur det kan se ut 🙂

08:00 – Stiger upp, släpper ut Märta så hon får kissa och bajsa, knäpper upp en Pepsi max samt kokar vatten för min nya morgonrutinsdryck, varmt vatten med citron och honung.

08:30 – Sätter mig och planerar upp dagen i alla mina böcker. Jag skriver upp vad som ska göras idag, stämmer av kalendern för eventuella möten/träffar.

09:00 – YOGAdags! Så enormt skön start på morgonen. Här brukar jag hålla på 20 minuter en timme ungefär beroende på dagsform. Det är min stund på mattan och jag totalälskar det.

09:30 – Dags att duscha och fixa iordning för arbetsdag.

10:00 – Arbetsdagen börjar och igår spenderade jag 1 timme på toaletten för att filma ett samarbete som ska upp på söndag med lite härlig hudvård.

11:00 – 13:00 – Bloggade inför samarbetet på söndag och fotade inför samma samarbete samt skickade iväg utkast till kund.

13:00-13:30 – Lunch!

13:30 -15:00 – Igår höll jag på att fota i förbannelse men inga bilder blev bra. Här fick jag även in att svara på mail samt skicka iväg lite andra mail

Den bästa tiden är den jag får spenderar med er på sociala medier <3

Jaaa, ungefär såhär såg dagen ut 🙂 Såhär ser ju inte alla dagar ut, istället byts kanske filmandet ut till bloggande. I samband med allt uppdaterar jag mina sociala kanaler, förbereder det som ska postas på Instagram, skriver texter med mera 🙂

Jag älskar verkligen mitt jobb! Och jag älskar min dagliga kontakt med er. Det roligaste är ändå tiden jag spenderar på Instagram med er, att få posta peppande bilder i både flödet och på storyn samt att blogga!  Jag har sen jag var yngre drömt om ett jobb som jag kan sköta helt efter mina villkor, vart jag än befinner mig i världen, och det har jag nu, så jag har verkligen mitt drömjobb för tillfället <3 Är så otroligt glad att jag för nästan ett år sen sa upp mig från min fasta tjänst och vågade satsa på mitt eget. Vissa månader är absolut tuffare än andra, men som sagt, pengar är inte allt. Det viktigaste är ju faktiskt att få göra det man älskar! Eller hur?

Vad jobbar ni med? Trivs ni med era jobb? Har ni något drömjobb!? Berätta 😀

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Jag jobbar som lastbilschaufför och trivs hyfsat. Dock har jag sura gubbar till kollegor på natten som börjar gå mig på nerverna men jag har börjat inse att ja får skita i de och börja tänka på mig själv istället ? mitt dröm jobb har alltid varit att jobba i butik, att hjälpa personer hitta de dom söker osv men ja vet inte längre riktigt vad ja vill göra ?

  Erica 2019-01-25 04:23:29
  Svara
 • Jobbar som undersköterska på ett vård och omsorgsboende, tyvärr jag just nu rätt trött på mitt jobb med kvälls och helgjobb. Letar annat men har ingen erfarenhet utav andra yrken, funderar på att plugga vidare men kan inte bestämma mig för vad.

  Charlotte 2019-01-24 22:19:40
  Svara
  • Svar på Charlottes kommentar.

   Åh jag förstår! Jag har förstått att det är otroligt slitsamt i den branschen och dåligt med resurser ❤ Hoppas du kommer på något snart!

   sophiaanderberg 2019-01-25 06:59:29
   Svara
 • Vad härligt det låter!
  Absolut en dröm.
  Jag åtgör tillfället föräldraledig med 10 mån gamla Lily khalela ❤️ bBästa jobbet i hela världen! Har ångest inför att börja jobba i augusti. Är kanslist på Sahlgrenska. Inte drömjobbet, och det är väl därför jag har sån ågren inför att börja jobba igen. ?

  Svara
  • Svar på Tines kommentar.

   Åh vd härligt!
   Jag förstår, kankse dags att söka nytt jobb om du känner så ❤❤. det är der inte värt ❤

   sophiaanderberg 2019-01-25 06:58:18
   Svara
 • Jag jobbar som administratör på en eventbyrå. Sköter bokföring, löner, bemanning och annat fix och trix på kontoret. Älskar mitt jobb! Grymma kollegor och en fantastisk chef.

  Mitt drömjobb är/var att bli florist med egen butik men det är slitsamt. Kanske i ett varmare land 😉

  Åsa 2019-01-24 19:22:46
  Svara
  • Svar på Åsas kommentar.

   Åh vad kul!!!! Då älskar du ju att görs det som jag tycker är tråkigst med mitt jobb 😉

   Jaaa det hade varit något ?

   sophiaanderberg 2019-01-25 06:57:30
   Svara
 • Jag jobbar som barnskötare med särskilt uppdrag i förskola, har hand om en liten grupp barn med funktionsvariationer som ska integreras i vanlig förskola. ?

  Angelica 2019-01-24 17:20:19 http://nouw.com/angelicasandqvist
  Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!