Spa-fredag! Ansiktsvård och hur jag tar hand om min växande mage!

Godmorgon Söndag! Hoppas att ni har haft en underbart härlig helg och fortfarande njuter! Idag är det äntligen dags för andra delen av Spafredag och det gör jag i stolt samarbete med Apohem. Jag är fullt medveten om att det är söndag men detta kan ni ju ta tillvara på tills nästa fredag också;)

Apohem är ett nystartat nätapotek  där du kan köpa läkemedel och hälsorelaterade produkter för kropp, hälsa och välmående till dig, din familj och ditt husdjur. Så i samarbete med dem ska vi prata om mina ansiktsrutiner, vad jag använder för produkter och i ordning hur jag använder dem samt hur jag tar hand om min växande mage just nu. Dessa grejjer är ju egentligen något jag gör dagligen men blir ju ändå som en del av Spa-fredags rutinen också 🙂

I samband med detta får ni 20% rabatt på heeela sortimentet (förutom receptbelagda produkter och nedsatta varor) från och med idag, den 27/1 till den 3/2 🙂 Använd koden FIA20 för att få rabatt avdragen i kassan 😀

Ansiktsvård:

Vi börjar med de produkter jag använder för att rengöra ansiktet med. Dessa har jag använt sedan mars 2018 och är så nöjd med dem. Det är Therese Lindgrens egna kollektion för Indy Beauty och jag använder heeela serien rakt igenom till ansiktet. Så fräsch, jättebra och grymt prisvärd!

Cleansing Mousse & Facial Toner :

Först blöter jag ansiktet och tar sedan moussen och masserar in i ansiktet. Därefter sköljer jag av med ljummet vatten. Torka av ansiktet lite lätt med en handduk och häll sedan över några droppar av the facial toner på en bomullspad och massera in i ansiktet. Skölj ej av!

Ni hittar Cleansing Mousse här (Klick!) || Facial Toner här (Klick!)

Facial Mud Mask  & Facial Moisturising Mask:

Dessa masker är såå härliga. Har tidigare testat mudmasken men testade den andra först i onsdags och jag älskar båda. Den återfuktande masken kändes så skön nu när det är kyligt och kallt ute.

Dessa använder jag inte varje dag men försöker få till att köra ansiktsmask någon gång i veckan. Tror också att den återfuktande masken är grym att sova med för extra återfuktning.

Oavsett vilken mask du väljer, massera ut den på huden efter du använt tonern så den täcker ansiktet. Akta runt ögon och mun. Låt sitta i minst 10 minuter innan du sköljer av den med ljummet vatten. Torka sedan torrt med handduk.

Ni hittar Facial Mud Mask här (Klick!) || Facial Moisturising Mask här (Klick!)

Serum & Facial Oil:

Serumet är grymt just precis denna tiden på året då även den ger lite extra återfuktning. Jag brukar ta på några droppar av den och massera in i huden och när de torkat ta några droppar olja och massera in. Så skönt!!

Ni hittar Serumet här (Klick!) || Facial Oil här (Klick!)

Dag & Nattkräm:

Och till sist, beroende på vilken tid på dygnet det är, avslutar jag allt med en dag eller nattkräm som jag masserar in i ansiktet. Färdigt! Så skönt och jag älskar denna tiden på dygnet när jag gör detta!!

Ni hittar dagkrämen här (Klick!) || Nattkrämen här (klick)

Vilka produkter använder jag till min växande mage??

Såååå ja, nästa steg 🙂 Denna frågan får jag väldigt ofta just nu och jag förstår det. Det är viktigt att återfukta magen nu när den växer, då det hjälper huden att hålla sig elastisk men det har också varit otroligt skönt. Jag upplever att det kliar när magen växer och detta har verkligen lindrat det hela.

Bio-Oil och Hudlotion:

Jag smörjer in magen 2 gånger om dagen och då börjar jag med denna oljan. Så underbart skön och den är rekommenderad till att användas under just graviditet 🙂 Den absorberas snabbt in i huden.

Ni hittar Bio-Oil här (Klick!)

När oljan absorberats in smörjer jag magen med en lite fetare hudkräm för att maxa återfuktningen. Jag testade denna nu i veckan och totalälskar den. Såå härlig doft också 🙂

Ni hittar hudlotionen här (Klick)

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Nu har jag beställt en del av indy beauty serien för att testa och blir jag nöjd med resultatet så beställer jag mer, har beställt moussen, toner, mudmask och dagkrämen har varit så nyfiken på denna serie då jag har så torr hy i ansiktet och har jättesvårt med och hitta något bra 🙂 biooil smörjer jag redan min lilla kul med är så otroligt roligt att följa dig och din gravditet fast det är roligt att fälja dog överhuvudtaget för du är så himla glad jämt och upplyftande! ❤❤❤

  Frida 2019-03-04 19:19:00
  Svara
  • Svar på Fridas kommentar.

   Åhh vad roligt! Hoppas du blir nöjd med produkterna ??
   Tack snälla! Så roligt att du uppskattar att följa mej! Det gör mig enormt glad!

   sophiaanderberg 2019-03-05 08:29:23
   Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!