Min helg i bilder!

Måndag och här sitter jag framför datorn igen! Allt bra med er godingar!? Här är det fint, trött men det hör ju till numera. Har inte direkt fått sova ut i helgen då Rasmus snarkat som fan! Japp, han har till och med hållt min lillebrors flickvän vaken som ligger i rummet bredvid, då har väl jag ändå rätt att klaga lite??? Men i morse fick jag sova ut, men kroppen är segstartad på mornarna nu. Man får ge den lite utrymme. Men efter lite Yoga och frulle så kör vi igång dagen tycker jag 🙂

Helgen har spenderats i Värnamo för att fira min älskade mammas födelsedag! Värnamo hade förvandlats till rena vinterparadiset. Megamycket snö och lagom kallt. Jaaa, då kan till och med jag gilla snön. Men som situationen ser ut nu, i Halmstad, där det snöade apmycket igår men idag regnar, är jag inget fan av snön alls. Det är egentligen den stora anledningen till att jag har snö, den får ju aldrig ligga kvar och så blir det bara slask och modd av allt. Men jag måste erkänna, det va något speciellt med all snö i Värnamo, det låg så fint över skog och mark. kan inte minnas sist jag såg så mycket snö 🙂

Hur en packning till Värnamo kan se ut 😉

Hej mitt Vinterland!

Det har kalasats hela helgen skulle man kunna säga. I fredags bjöd vi ut mamma på Harrys för att fira och i lördags hade vi släktkalas hemma. Där emellan hann jag med ett besök hos farmor och ett underbart besök inne på Trend House 🙂 En så härlig helg. Jag är lyckligt lottad att ha den platsen att åka till. Där lugnet finns.

Burgarna på Harrys i Värnamo alltså, mums!!

Morgonen har spenderats med att planera upp för veckan. Det hände en del stora saker i slutet av förra veckan som jag tror ni kommer älska som jag hoppas att jag kan få avslöja imorgon 😀 För övrigt ser veckan ut som vanligt. Jobb varvat med att träffa lite vänner.

Jag tänkte egentligen bara dela med mig av lite bilder från mobilen av de senaste som hänt samt bjuda på lite länkar till de böcker jag använder när jag planerar upp mina veckor och dagar. Jag har ju 4 böcker jag skriver i, varav 3 har med min planering att göra 🙂 Länkar till dem här nedan också 🙂 Håll till godo så hörs vi imorgon med en ny graviduppdatering och förhoppningsvis grymma nyheter 😉

Planera för din lycka- kalender här (Klick!) || Almanacka 2019 här (Klick!)  || Drömkalendern finns dessvärre inte kvar längre :/

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!