Ännu ett CHECK på Baby-Lillis förberedelselista!

Heeeej kompisar och glad eftermiddag på er. 🙂 Idag har jag inte fått mycket gjort. Tessan har suttit här hela eftermiddagen och fikat, så underbart mysigt! Jag gjorde chokladbollar och trutarna har glappat utan uppehåll i  3 hela timmar! Det verkar som det va välbehövligt!? 😉

Jag vaknade i morse och trodde jag var magsjuk. Så är det alltid. Alea (Rasmus systerdotter) har magsjuka och såfort det går i min närhet känner jag att jag själv kommer åka på det. Även om jag inte ens träffat henne börjar jag inbilla mig att jag känner mig illamående och påväg att spy. Så jag vaknade vid 05 och kunde inte somna om. Steg upp och åt lite flingor med mjölk och somnade om på soffan, sen dess har jag mått bra. Inbillning på hög nivå!

Idag har jag även checkat av ännu en grejj på Inför-Lillis-ankomst-listan men jag börjar ärligt talat känna att vi ligger lite efter och började idag känna mig lite stressad. Herregud va tiden går snabbt och jag känner mig så låångt ifrån redo för allt. Meeen det lägger väl sig antar jag, och jag lugnar mig med att tid finns, för det gör det ju faktiskt 😛 Men ändå…

Igår hämtade jag ut ett efterlängtat paket. Jag har länge suktat efter dessa och tyckt att produkterna är sååå fina överlag. Inte bara baynestet utan även de filtar och plädar hon gör, sittpuffarna, ALLT. Så jag blev extra glad när Cissi hörde av sig till mig och frågade om jag ville ha ett Babynest av henne, så jävla snällt. Och visst är det fantastiskt, babynestet alltså? Här kommer Lillis ligga och gosa, det hoppas jag verkligen. Kommer bli en att köpa en myshage därifrån också när Lillis blir större och börjar röra sig! Såååå fina!!! Babynestet har Cissi gjort för hand, ni kan beställa här 🙂

Vi har även fått upp en dragkedja på sänghimmelen som ska hindra Elsa från att ligga i den, hittills har det funkat men hon brukar hitta sina kryphål, låt mig återkomma om detta 😉

Dagens våriga outfit: Klänning här (Klick!) || Tröjja här (Klick!) || Midjebälte här (Klick!)

 

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Åh så mysigt och fint! ?

  Nåt som har funkat på våra djur för att de inte ska hoppa upp i spjälsängen och vagnen är att jag har lagt ut remsor från rollersen. Effektivt och kul första gången de inte visste att de låg i där ??

  Mari-Louise 2019-04-05 10:01:22
  Svara
 • Åå vart är dom fina lakanen i Lillis säng ifrån? ?

  Jennie 2019-02-02 15:12:10
  Svara
  • Svar på Jennies kommentar.

   Dom har jag länkat till innan, kolla här https://fiiaan.metromode.se/2018/12/28/julklappar-och-de-forsta-inkopen-till-lillis/ 🙂

   sophiaanderberg 2019-02-02 15:16:59
   Svara
 • Såå fint!

  H 2019-01-31 09:47:51 https://svenskatrappsteg.se/
  Svara
 • Åh vilken mysig liten hörna till bebben!

  Emma 2019-01-30 21:14:20
  Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   Ja men visst blir det mysigt ?
   Bara en härlig ljuslinga och en mobil som ska upp också ?

   sophiaanderberg 2019-01-31 07:12:28
   Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!