Nu kan jag äntligen avslöja hemlisen!!

Heeeeeej Kompisar och glad lördag på er!!

Hoppas ni mår riktigt bra och njuter av lite ledighet!! Det gör vi minsann vi:)

Idag har jag jobbat, och inte vilket jobb som helst, jag har nämligen filmat 😀 Det är nämligen så att jag och Rasmus har blivit antagna till att vara med i Gravid Vecka För Vecka med start i nästa vecka, alltså gravid vecka 28 🙂 Åhhh så roligt detta ska bli! Det ska bli så kul att jobba med Youtube igen på en redan etablerad kanal och få inspirera er och dela med mig av min graviditet till er i videoform 😀 Så, med start nästa torsdag ser ni oss i rutan hos Gravid Vecka För Vecka 🙂 Kul va? Så idag har vi minsann filmat till det första avsnittet 🙂

Idag har vi också beställt vagn. Äntligen!! Så skönt att kunna bocka av fler och fler saker på listan hela tiden. Även det har dokumenterats så vilken vagn får ni reda på på torsdag 😉

Redan nu kan ni kika in och prenumerera på kanalen så ni inte missar vår debut 🙂 Klicka er in på länken nedan så kommer ni direkt till kanalen 🙂

https://www.youtube.com/user/gravidsverige

Ha en underbar helg!

PUSS!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Åhåå vad kul! Jag har följt dig till och från -beroende på hur relationen till min kropp sett ut men NU är jag back on track efter förlossning och första året med liten och möts av denna FANTASTISKT roliga nyhet! Waah! Så. Kul!

  (Alltså back on track med att tycka att jag är fin utan att jämföra med andra. Inte back on track i någon mindre viktig bemärkelse)

  Gabriella 2019-02-02 19:58:05
  Svara
  • Svar på Gabriellas kommentar.

   Åh vad glad jag blir att du tycker det ska bli kul ?❤ Tack snälla!
   Och vad underbart att läsa att du mår bättre i din kropp! Välkommen hit ?

   sophiaanderberg 2019-02-03 09:55:26
   Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!