Helgen i bilder!

Hej hopp i lingonskogen!  Jaaa men nästan bokstavligt talat, det är i lingonskogen, bland mängder med snö, jag har spenderat min förmiddag tillsammans med Emy för att fota lite 🙂

Blev som vanligt fantastiska bilder när hon fotar, underbara kontraster med blommiga klänningar, den vit snön ( som det förresten fanns gott om ute i Knäred) och den gröna skogen 🙂

 

Blommig klänning här (Klick!) 

Nu sitter jag helt frusen i sängen och ska försöka jobba lite. Raggsockor på, invirad in en filt och har precis druckit varm choklad! Jag har fan inte kläder anpassade för denna typen av väder. Mina varmaste vinterskor, som är grymt varma, blev ju blöta av all snö. Men vad gör man inte för kanonbilder. Vänta tills ni får se dom 🙂

Hur har helgen varit då? Joo men bra tack.

Fredagen va lugn. Jag spenderade förmiddagen hos frissan och Victoria gjprde underverk få hårer, som vanligt! Vi köpte ett PS4 vilket resulterade i spelande hela kvällen. Eller ja, fram till 22 då både jag och Rasmus klagade på trötthet och behagligt gick och la oss.

I lördags var det dags för att filma första avsnittet för GVFV (Gravid Vecka För Vecka). Avsnittet släpps nu på torsdag och det vill ni inte missa. En presentation av mig och Rasmus samt att ni får hänga med och välja ut barnvagn 😀 . Därefter blev det lugnt i soffan en stund innan vi köpte ed oss burgare och åkte hem till Millan och Trinter för att spela PLUMP.

Söndagen spenderades hemma med en lång sovmorgon som start! Sov till 10. det händer liksom aldrig!!! Städ och tvätt, lite chill och sen en urmysig dejt med Millan på Harrys. Så glad jag är att jag har henne. Att hon dessutom är gravid och är bara tre veckor före mej är så underbart!! Lillis har redan en bästa vän, och kusin då!!

 

Vad har ni gjort i helgen? ?

Puss!

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Och jag är glad att jag har dig ❤ helt underbart att få dela denna graviditet med dig inte bara som vän utan Svägerska med kusiner i magen! (Hur coolt är inte det!!!!)

    Emelia 2019-02-04 23:37:53
    Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!