Blir detta sista trippen som barnfri?

God eftermiddag på er mina solstrålar. Det behövs verkligen i detta vädret kan jag säga. Jag landade precis i sängen och detta blir det sista jag gör på arbetsfronten för idag. De senaste dagarna, de senaste veckorna har jag varit så galet effektiv. Och jag bara totalälskar det. När inspirationen bara är där, bilderna som man fotar blir kanon och ja… allt bara flyter på och är så jäkla roligt!I love it!

(Gamla bilder från ett tidigare besök där)

Jag bokade också precis den (eventuellt) sista trippen som barnfri… Eventuellt blir det något mer för mig och Rasmus i mars också, men ja, detta är iaf bokat och klart. Äntligen blir det ännu ett besök på det bästa spa´t jag någonsin besökt, Asia Spa i Varberg. Vi ska dit med Millan och Trinter på deras Carpe Diem paket med middag, övernattning, spa och lunch! det ska bli så fruktansvärt härligt. Vi bokade ett rum med extra stort badrum och badkar som jag ska ligga och plaska i den tiden jag inte är i spa´t då 😉 Jösses som jag ska koppla av. Det vill jag lova er!! Så söndagen den 17 februari är det minsann jag som ska njuta till max!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!