Vilken barnvagn har vi köpt?

Heeeej kompisar!! Hoppas allt är fint med er denna torsdagskväll. Snart helg igen 🙂 Så härligt!!! Nu har jag precis tryckt i mig två stora portioner med pastasallad med mozarella och päron med en tillhörande vitlökssås, så här sitter jag, mätt och glad 🙂

Ni hittar ni första avsnittet på Gravid Vecka för Vecka på Youtube, sååå jäkla roligt och det blev ett riktigt grymt avsnitt. Ni får bland annat hänga med och välja vagn och se vilken vi till slut valde 😀 Så klicka in där och jag hoppas verkligen ni vill följa oss där framöver. 😛 haha Rasmus är sååå söt, han va så meganervös inför detta!! Så in och ge honom lite pepp också 🙂

Har någon samma vagn förresten?? Jag tror vi kommer bli supernöjda 😀

PUSS!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Bästa vagnen ? köpte en årsmodell 13 till min dotter som föddes 14 och den rullar fortfarande lika fint till min andra dotter! Inte ens servat den (mer ån bytt någon punktering). Alltså verkligen bästa gunget! När lillan var lite kinkig och jag trött tog jag in vagnen, satt i soffan och gungade vagnen med foten samtidigt som jag åt godis och läste ?

  Johanna 2019-02-20 09:31:14
  Svara
  • Svar på Johannas kommentar.

   Åh vad roligt att läsa! Har hört så mycket gott om den verkligen ? Jag vill anvönda vagnen så mycket som möjligt då det känns smidigt att vänja dem vid den från början! ?

   sophiaanderberg 2019-02-20 09:59:31
   Svara
 • Hahaha älskar din kommentar ”Det börjar dra i livmodern”!! Härliga du! 😀

  Elin 2019-02-10 13:18:28
  Svara
 • Världens bästa vagn om du frågar mig, vi hade en precis samma till Vår dotter. Funkar bra på alla underlag och vi bor långt ut på landet! snö,leriga vägar, asfalt you name it?och dessutom är den ju såå fin? tack för att du e du så fin?

  Sofia 2019-02-07 21:51:09
  Svara
 • Vi har samma! Är så nöjda och använder den nu till barn nummer 2 ?

  Jenny 2019-02-07 21:41:20
  Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!