Lillis rum so far + de senaste inköpen till Lillis!

Wow, två inlägg på en dag! Snacka om att fira fredag!! Jag gör vad som helst för att slippa städning och tvätt idag känner jag… Nä men skämt o sido 😉

Tänkte det skulle vara kul för er att se status på Lillis rum just nu! Det är ju lååångt ifrån färdigt men jag tänkte, varför bara visa det färdiga resultatet! Självklart är det något ni ska få hänga med på nu också 🙂

 

Klädskåpet ska vi äntligen påbörja och förhoppningsvis få klart i helgen 🙂 Vi behöver några hyllplan till de stängda delarna av skåpen samt att fästa en stång så man kan hänga dit grejjer på galgar! Tack gode gud för att vi inte slängde detta fantastiska skåp! Jag älskar det och är så glad att det får pryda Lillis rum!!!! Ett riktigt tungt åbäke är det men va tusan gör det, så vackert och perfekt förvaring verkligen. Där kommer det även få plats mer än bara kläder, tänker sängkläder och liknande också 🙂

Hyllorna som står mot skåpet ska målas vita och fästas på väggen. Böcker och prydnadssaker ska få stå där sen tänker jag 🙂 Älskar väggen och tapeten mer och mer. Den gör fan hela rummet ascoolt!

Utöver det är det lite som ska upp på väggarna och så också 🙂

 

Skötbordet blev verkligen perfekt där vi placerade det. Det köptes begagnat men kommer ursprungligen från Ikea. Superpopulärt vad jag har förstått det. Älskar det partiet under som gör att det får plats med förvaring och liknande 😀

Vi var ju på Gekås i helgen och lyckades stryka en del av de bra och ha grejjerna jag hade skrivit upp på listan. Så skönt 🙂 Nedan ser ni allt som inhandlades!!

PUSS och ha nu en underbar helg! Det ska minsann jag ha.

Dags att ta tag i städning!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • Napp har varit en räddare i nöden tusenmiljoner gånger på alla mina tre! Jag har t o m doppat nappen både i vaniljsocker eller äppelmos i riktiga katastrofsituationer (fast det är en hemlis) ? Har man napp och blöjor (och mat förstås) så är man i hamn. Kram!

  Linn 2019-02-24 18:15:20
  Svara
 • Så kul att följa din graviditet och alla fina saker ni köper till bebisen! 🙂

  Du bad om lite tips i veckans avsnitt och förutom det självklara som vagn, babyskydd, etc så vill jag tipsa om en elektronisk nässug. Vi har haft användning av den flera ggr och den gör verkligen susen!!! Så så himla bra köp.
  Physiomer rekommenderar jag att köpa hem och ha hemma för att motverka täppta näsor. Tror man kan använda den redan när dom är nya, men vi har nyss upptäckt den och börjat använda på Julia som är 10,5 månader. Står att man kan använda den förebyggande också, men vi har bara använt när hon varit täppt och snorig för att skölja genom näsan. Super verkligen!
  Babynestet nämnde du ju själv, GULD värt verkligen! ??
  Babysitter för att avlasta lite och få händerna fria en stund.
  Sen vill jag tipsa om att vi köpt hem några underlägg från tena som nog egentligen är ngn sorts inkontinentsskydd (stavning?), men jag gillar dom bättre än underläggen från libero. Tycker de från libero var lite stora och otympliga, men de kanske finns i olika storlekar… De från tena är iaf mkt mindre och behändiga, smidiga att ha med sig i skötväskan också. Så det är ett tips. ❤️

  Anna Andersson 2019-02-16 17:58:12
  Svara
  • Svar på Anna Anderssons kommentar.

   Åhh mängder med tips! Tack snälla! Den där nässugen har även min svägerska använt, hon tycker också den är grym ?
   Tack!!!!

   sophiaanderberg 2019-02-17 07:53:14
   Svara
 • Det kommer bli och är så fint! super cool tapet verkligen <3 men undrar, vart är den fina drömfångaren ifrån? <3

  kelly 2019-02-16 12:53:44
  Svara
 • Vad fint det är =) jag älskar också eran tapet/fondvägg! Och jag gillar det rejäla skåpet. Det ser så praktiskt ut också och väldigt fint som sagt. Kram

  Amanda 2019-02-15 17:21:38 http://stolendance.blogg.se/
  Svara
 • Hej! Såg ert avsnitt innan idag. Ville bara berätta ett smart tips med underläggen du köpt ifrån Libero. Du kan dela dom på mitten, räcker till 2 omgångar per underlägg. Dom är så pass stora. Hoppas tipset uppsakattas ? Kram

  Maria 2019-02-15 14:14:09
  Svara
 • Gapskratt! Skrattar ihjäl mig på djuren! Hunden å pandan.. ???
  Vilka fina grejer du köpt!! ?
  Mina tre måste grejer var! Amningsskydd till bh-n… då brösten alltid rann så fort man råkade tänka på dom eller titta på dom så rann dom å man fick byta tröja igen! ?
  Nästa grej, stooor skötväska så man fick plats med allt när man skulle iväg!
  Å den mjuka greppvänliga giraffen! Den har båda mina barn haft å älskar den!
  En fjärde grej! Smörgåsrån när dom sedan blir större….bra termos oxå med varmt vatten i för ersättningen… ??

  Annika 2019-02-15 12:40:46
  Svara
 • Vi har en 1månaders goding här hemma nu och börjar landa lite i vad vi använder och inte ☺️ Alla säger att man inte behöver massa kläder, vilket såklart kan stämma också. Vi fick snabbt beställa grejer i mindre storlek och skrutten har fortfarande 44-50! Det är inte så mycket kläder på dagtid (mysigast så mär man är hemma) men däremot pyjamasar!!! Kan gå 2-3 på en natt om det läcker eller kräks. De med fötter är sådär bra, det blir lätt att fötterna på bebis är för långa eller att pyjamasen växs ur på längden. Bättre med strumpor utanpå en vanlig pyjamas utan fötter. Sen är det såklart lätt att beställa eller be någon köpa mer av de som behövs när bebisen kommit ut och man vet storlek.

  Dregglisar är numera kräkisar (han flaskmatas så det blir en del kräk, men det kan även barn som ammas göra) och vi har köpt massa fler. Perfekt att ta på utanpå pyjamas osv för att slippa byta allt om det kräks, plus att det inte rinner ned i nacken på dem. Likadant med små handdukar (Ikeas billiga 10p!) perfekt vid kräk och så, går åt många fler än man än tror på en dag.

  Massvis av filtar! Tunna, stickade, alla möjliga. Att vira in bebis i, ha i vagnen, bädda i nest för att skydda det lite. Svårt och veta om man får en varm eller frusen bebis men filtar används massor och behövs ofta tvättas pga kräk och annat. Muslinfiltar är perfekta att lägga under i nest eller på bebis om det inte behövs mycket värme.

  Ica basics tvättlappar är toppen och till bra pris, vi kör babyolja och vatten med de vid skötbordet. Om ni inte ska ha blöjhink så är det skönt med blöjpåsar (vi kör hundbajspåsar eftersom vi har hund med) att slänga bajsblöjor i en vanlig sophink. Pysventil!! Räddningen om bebis har problem med magen, blir ännu lättare det vid ersättning.

  Esskas barnskedar till när man ger d-vitamin och om bebis behöver magdroppar osv. Vi körde vanlig tesked i början men dessa är smidigare och känns bättre för bebis.

  Avslutar novellen här istället för stt fortsätta i evigheter! Kanske något nytt tips du eller någon annan får nytta av 🙂

  P 2019-02-15 11:50:04
  Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!