Vilka kläder använder jag som gravid!?

Godmorgon kompisar och glad fredag på er! En utav de härligaste dagarna på veckan ju,underbara känsla! På kategorin ”favoritdagar på veckan” kommer även måndagar. Tro det eller ej. Fredagar och måndagar är mina absoluta favvodagar. Med helt olika känslor dock. men idag är det fredag och låt oss hålla oss i den underbara känslan, fredagskänslan 😀

På Instagram har jag fått mängder med frågor angående min klädsel nu under graviditeten och hur jag tänker kring just det. Jag körde en liten haul på instastories här om dagen men lovade att även spara ner mina tankar samt kläder här för att det enkelt ska gå att hitta.

Hittills har jag inte använt så mycket gravidkläder, dels för att jag vanligtvis älskar kläder som är stretchiga och medgörliga även som icke-gravid, men också för att jag har upplevt utbudet som ganska tråkigt. Har hittat några grymma ställen där dem har ett fantastiskt utbud som jag kommer återkomma med sen 😉  Jag vill gärna använda det mer då det verkar vara fantastiskt smidigt även om det ska ammas i framtiden. Då vill man kanske helst inte ha kläder som ska krängas på och av över axlarna med långa ärmar och så vidare. Men som sagt, det återkommer vi till 😀

Hur jag har tänkt kring kläder hittills har varit ganska simpelt. Jag kollar materialet och ser till att det innehåller elastan. Det innebär att det är elastiskt och medgörligt vilket gör att man kan växa i plaggen. I vissa plagg har jag även gått upp en storlek men det har hittills resulterat i att de blir alldeles för stora. Innehåller plaggen inte elastan brukar jag dock gå upp någon storlek. Det beror helt på plagget och hur formen är på det 🙂 Man får helt enkelt känna sig lite för 😀

Nedan visar jag er hur jag tänker med några plagg 😀

Denna klänningen innehåller inte elastan vilket gjorde att jag beställde en större storlek. Den blev alldeles för stor men det går att rädda upp med ett bälte i midjan 😀 Fritt fram för magen att växa!

Klänningen hittar ni här (Klick!)

 

Just denna klänning och liknande klänningar är en favvo just nu! Super elastisk och skuren under tuttarna vilket jag tycker formar så bra 🙂

Klänning hittar ni här (Klick!)


Stretchiga kjolar! Så otroligt härligt! Antingen att ha under magen eller ovanför 🙂

Denna är köpt i somras och finns dessvärre inte kvar med alla mina favoritkjolar är inhandlade på Indiska 😀

 

 

Kimonos! Vilken tråkig svart klänning som helst blir uppiffad med en kimono! Jag använder det jättemycket och totalälskar det. Här (Klick!)hittar ni massor med kimonos som jag älskar.

 

Basicklänningar va det jag använde mest av allt i början av graviditeten. Så otroligt skönt! Perfekt att styla upp med en kimono över. Klänningar hittar ni här (Klick!). Finns i olika färger.

Jaaa, så för tillfället är det mycket såhär jag går klädd och tycker det funkar hur bra som helst 😀 Jag är ju ingen jättefantast av byxor i vanliga fall heller så det går inte direkt någon nöd på mig om jag inte kan använda det 😉

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!