Ett perfekt dygn på mitt favvo spa!

Godmorgon mina favoriter! Idag är det är en riktigt bitter Fia som skriver till er här på andra sidan datorn/mobilen/surfplattan. Jag har nämligen vaknat på ett riktigt rivigt humör och kämpar nu med att få dagens arbetssysslor gjorda så jag kan få ta mig till Yogamattan och sen ut med Märta i friska luften! Ni vet, idag är en sån dag då datorn är seg, där inga grejjer går min väg och sakerna jag behöver göra vänder sig emot mig och säger ”fast Fia, idag vill vi vara riktigt jävliga antingen inte göra sakerna alls eller göra dem riktigt jäkla långsamt”. Det är verkligen inte jordens undergång, I know, men ja, så är läget med mig idag! Skulle behövt en extra dag på spa känner ja, då hade nog denna tisdag sett betydligt mer annorlunda ut.

I vilket fall som helst, från det negativa till det positiva och härliga. Vilket avslut på helgen vi fick. På söndagen packade vi nämligen in oss i bilen och körde till Varberg för ett dygn på mitt absoluta favorit spa, Asia Spa på Stadshotellet i Varberg. Vi checkade in vid 17 tiden till det bokade paketet ”Carpe Diem”. 4 rätters middag, övernattning, frukost, spa och lunch… Det tackade jag inte nej till kan jag lova er.

Då vi inte ha något badkar hemma hade jag bokat ett rum med just det för att kunna få lite egenspa redan på söndagen också 🙂 Vi avnjöt först en god middag, spelade plump och sen tappade jag upp ett bad, tände ljus och la ansikstmask. Sååå galet härligt!

Igår, måndag, steg vi upp vid 08 tiden för att inta en sååå god frulle för att sedan spendera några timmar i spat. Jag älskar Asia Spa. Jag har besökt många spa i mina dagar men detta är ett av det bästa. Jag vågar nog till och med säga det bästa!! Dels älskar jag ju inredningen, de mörka detaljerna och buddah-statyer i varje hörn. Men de har också en helt underbar Vitalitypool med olika massagestationer, varm källa, flera olika storters bastu och min personliga favorit, mörkerterapi-rummet. För er som gillar att meditera är detta himmelriket. Hade kunna ligga där för alltid!! <3

Ni är många som undrat om baddräkten på Instagram och då man inte fick fota inne på spat har jag inte kunnat fota den. Men info om den hittar ni nedan 😀

Baddräkten är köpt här (Klick!) men verkar dessvärre vara slut. Ni hittar liknande här (Klick!)

Efter några timmar va det lunch och sen begav vi oss hemåt. Perfekt dygn verkligen!! Har ni inte varit på Asia Spa, besök det! Ni kommer älska det, det lovar jag!! <3

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!