Gårdagens och förväntningar inför förlossningen (wtf!)

Godmorgon fina ni! Och glad fredag på er. Här skiner solen idag och det ser ut att bli en sån där riktigt härlig dag. Snart är våren här hörrni, vi får hålla ut liiite till bara 🙂

Tänkte egentligen blogga igår men var alldeles för trött efter en fullspäckad dag så landade istället i soffan efter tacosmiddag.

Såååå, igår var en fullspäckad dag och jag tänkte köra ett dagen-ur-min-telefon-inlägg men det får istället blir gårdagen-ur-min-telefon istället 😀

Igår hade vi den första och enda föräldrarkursen (eller föräldrarstöd som det också heter) inbokat. Den med amning skippade vi då jag känner att jag gärna vill ta det lite som det kommer samt vill slippa alla pekpinnar kring det. Jag tycker alla får göra som dem vill på den fronten helt enkelt. Men denna kändes nyttigt att gå på då den handlade om förlossningens olika förlopp och smärtlindring kring det. Hur gör man när det sätter igång liksom. 🙂 Jag var lite orolig att detta skulle stressa mig men icke, det fick en motsatt effekt från min sida! Jag kände istället sån power och förväntan inför förlossningen vilket var så skönt att känna! Innan kursen tog vi en frukost på Waynes inne i stan, så mysigt att gå ut och äta frukost tillsammans tycker jag! Det händer så sällan:)

Om ni missat så hittar ni mig och Lillis som Veckans Preggo i denna månadens MAMA tidning 😀

Och sen hänger jag lite överallt i Sverige på sånna här stora posters som ambassadör för NewBody! Ascoolt!

Efter kursen släppte Rasmus av mig hemma och stack till jobbet och jag plockade lite hemma, åt lunch och väntade på Tessan som skulle komma förbi och fika. Kollade även igenom lite paket som jag hämtat dagen innan. Ett stort paket med produkter från Libero som ska visas upp i nästa veckas avsnitt av Gravid vecka för vecka och ett så gulligt bud från Lindt choklad som ville önska glad alla hjärtans dag 🙂

Efter att Tessan hjälpt mig att fota ett samarbete inför nästa vecka åkte hon hem och vi stack för att handla inför veckan. Det vankas årets första grillmiddag med vänner 😀 Därefter gjorde Rasmus tacos och jag pillade med lite krångel på datorn! Därefter landade vi i soffan framför Walking Dead och rörde oss inte därifrån på hela kvällen! Vi har by the way börjat kolla på walking dead men njaaa, jag vet inte riktigt vad jag tycker. Rasmus säger hela tiden att den kommer bli bättre och jag ba känner, det handla liksom om Zombies, hur mycket bättre kan det bli!? Har ni sett den? Gillar ni den?

Anyways, det va min dag igår 🙂 Idag laddar jag för Profylaxkurs som kommer va om några timmar. Den tror jag kommer vara superintressant och så lärorik 😀

Och förresten, ni som väntade på veckans gravid vecka för vecka avsnitt igår, det strulade lite så det kommer upp idag istället 😀

Glad fredag!!!

PUSS!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Jag har gått en amningskurs, i Västerås iofs men tyckte den va toppen om man tänker att man vill försöka med amning. Min inställning under graviditeten va att jag vill amma om det funkar men om det inte funkar så är det helt okej och jag tyckte att kursen förberedde en bra på vad som väntar en när man ska amma. Innan trodde jag lite att det väl bara är att sätta barnet till bröstet och köra på ? Riktigt så enkelt kanske det inte va ❤

  Sara 2019-02-26 09:06:49
  Svara
 • Men hela grejen med Walking dead är ju att den INTE handlar om zombier. Egentligen. Utan om människorna som försöker överleva trots den yttre faran! Fortsätt titta, jag tror du kan komma att tycka om det!

  Marie 2019-02-22 15:39:40
  Svara
  • Svar på Maries kommentar.

   Haaha ja det låter som Rasmus söger! Men för mig blir det lite samma sak, det händer liksom inget nytt och har svårt att det kommer göra det mer än tragedier 😛 Men jaa, jag får ge det ett tag till 😛

   sophiaanderberg 2019-02-22 16:01:11
   Svara
 • Så rimligt tänk kring amningskursen, jag vill inte heller få massa pekpinnar om vad man bör eller inte bör göra!

  Josefine 2019-02-22 14:25:05 https://varmepumpeshopen.no/
  Svara
 • Jag har gått på amningskurs en här i Halmstad. Den va ändå bra, för det va inga pekpinnar. De pratade även om ersättning om amningen inte skulle fungera som man vill/om man vill. Den va nog mer till för att inte känna skuld om det inte skulle gå. Men såklart pratade de om fördelarna med att amma med?
  Och profylaxen kan jag säga att den va super, vet inte om jag gillade den bättre än föräldrarkursen men gillade dem båda två? så du har nåt bra att se fram emot i em? trevlig fredag darling?❤️

  Louise 2019-02-22 09:12:18
  Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!