Oroa er inte, jag lever!

Hej fina ni! Och glad måndag!

Ni är förmodligen många som inte reflekterat kring det men jag vet att ni är några som undrat vart jag hållt hus se senaste dagarna. Det har nämligen varit lite tystare än vanligt, både här och på instagram! Det är ingen fara med mej, men det är gulligt av er att fråga hur jag mår och om der hänt något ❤

Nej då, jag har bara blivit beordrad ( av rasmus) att dra ner lite på tempot nu! Som jag nämnde i förr förra veckan har jag haft en del förvärkar vilket har fått mig lite orolig och att tänka till en smula och ja, faktiskt trappa ner lite! Så i helgen tog jag helt enkelt ledigt och har chillat på soffan nästan heeela tiden! Jag har käkat godis och plöjt alla Jönssonligan filmer som finns på Cmore, japp, det är vad jag har gjort ??

Inatt vaknade jag dessutom av illamående och att jag mådde allmänt tjyvens. Kräktes två gånger och var allmänt dålig i magen och sen släppte det. Va helt säker på att jag blivit magsjuk, kändes som sist men nja, detta va nog något annat men som sagt, der hae lagt sig och jag mår bättre men tog denna dagen till att bara chilla! Imon är jag tillbaka som vanligt igen, både här och på instagram!

Puss ❤❤

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Krya på dig! ❤️

  Angie 2019-02-25 15:44:51
  Svara
 • Ta den tid du behöver kära du. Det viktigaste är din och ert barns hälsa.❤

  Karolina 2019-02-25 15:21:28
  Svara
 • Klokt beordrat av sambon, och klokt av dig att lyssna på både kropp och honom. Men kanske framför allt, enormt klokt att kolla på dom bästa svenska filmerna ???.

  Johanna 2019-02-25 14:37:02
  Svara
  • Svar på Johannas kommentar.

   Jaaa men visst! jag får aldrig titta på dem med Rasmus så jag passar på när jag ligger och kollar själv 😛

   sophiaanderberg 2019-02-26 11:53:23
   Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!