Vad kan/vill du göra för att må bättre i helgen?

Goodmorgon mina härliga vänner och glad fredag på er! Igår tog jag mitt pick och pack, och Märta, och begav mig till Värnamo för att spendera helgen här. Ikväll hämtar jag Rasmus på stationen, som jag längtar efter en helg utan planer. Hoppas vädret kan visa sig från en härlig sida så vi kan spendera mycket tid ute i skogen och bara njuta! Säga vad man vill om havet, jag skulle aldrig kunna flytta ifrån havet nu, men skogen… ja, det fyller ungefär samma funktion. Ett lugn! Det spricker upp utanför fönstret iaf, så det bådar gott för en härlig dag samt helg 🙂

Det har ju varit så mycket fram och tillbaka att jag helt glömt bort att uppdatera er angående självkärleksmåndag! Ni fick ju rösta på hur ofta ni tyckte det skulle vara ett tema här på bloggen och det blev oavgjort mellan 1 gång i månaden och varannan vecka. Vad säger ni om att mötas mitt i mellan då? Att vi kör självkärleksmåndag var tredje vecka? Naturligtvis kommer det komma kroppspositivt i mellan där också, oroa er inte. Jag försöker få in det så ofta jag kan. Men hade varit så roligt med ett tema på bloggen några gånger framöver. Så ja, jag tror vi kör på det, var tredje måndag med start på måndag 😀

Så, vad vill du läsa om på självkärleksmåndagen nästa vecka? Vad behöver du? <3

Jag vill i alla fall ger er en liten hemläxa inför helgen! Helgen brukade alltid vara ångestladdat för mig förr. Det var en blandning av ångest och jaaa, den där helglyckan man känner liksom. Men mycket bestod av ångest då jag satte så enorma krav på mig själv inför helgen. Det var ett sändigt planerat schema kring mat och träning, vilken jag jag skulle ”unna” mig det jag älskade och vilka dagar som skulle vara precis en helt vanlig veckodag. Det gick ju absolut inte släppa på tyglarna helt utan bara delvis.

Så, i helgen vill jag att du väljer en sak som du vill släppa på! Har du tvång kring mat? Försök att släppa pressen kring det i helgen och våga njuta!? Känner du ett två att gymma? Våga strunta i gymmet denna helgen, våga utmana dig själv.

Det är omöjligt att göra allt på en och samma gång. Vi måste börja ändra våra beteende bitvis. Så vad vill du släppa på denna helgen? Vilken sak vill du ändra på som känns jobbigt!?

Min uppgift blir, mindre mobiltid! Förra helgen tog jag nästan hela helgen fri och det har jag inte möjlighet att göra då jag har lite jobb som måste göra men jag ska verkligen försöka att lägga ifrån mig telefonen lite och vara mer närvarande! Det är något som dagligen följer mig då jag jobbar med sociala medier. Balansen är skitsvår och något jag verkligen vill bli bättre på nu inför Lillis ankomst! <3

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!