Förlåt kompisar!

Heeeej babes!  Alltså förlåt! Vet att jag lovade er självkärleksmåndag idag men det har bara inte hunnits med! Hela dagen har gått i ett med första stopp momsfix sen snabbt till Falkenberg för att hämta Rasmus, därefter profylax. Andas liiite i soffan och nu ska jag strax iväg till sanna för att fixa naglar sen… Sen hörrni, då ska jag käka indiskt i soffan och inte röra en fena!

Det är tisdag imon men vad fan gör det, ni får självkärleksmåndag imon istället! Håll ut ❤❤

Hoopas ni har en härlig måndag! Har ni gjort något kul i helgen? ?

Puss, fia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Fan du är så underbar!!! Blir så glad av alla dina inlägg, känner mig liksom så positiv till livet på något vis! Tack för att du är du och att du finns!! ?
  Min helg har jag spenderat med familjen. Tyr mig så mycket som möjligt till dom nu för att jag inte har det så bra hemma med min sambo.. eller ja (som nu är ex-sambo) tok letar lägenhet just nu. Men ja, mitt i all min skit här hemma, så kollar jag så mycket jag bara kan på dina insta-storys. Instagram. Din blogg. Och ändå känner mig glad. Jag är inte ensam!
  Oj vad långt detta blev ? det var inte meningen haha!
  Hoppas du också haft en bra helg, och tack återigen för att du finns ❤️

  Carro 2019-03-04 18:42:52
  Svara
  • Svar på Carros kommentar.

   Åhhh vad du går igenom just nu! ❤❤ jag vet verkligen känslan!
   Så glad att jag kan få dig att må lite bättre IAF mitt all soppa ❤
   Önskar dej all lycka fina du!
   Tack för att jag får inspirera dej!

   sophiaanderberg 2019-03-05 08:30:49
   Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!